Kupila mužu od NJEGOVIH PARA nesvakidašnji poklon za rođendan: Kada je video šta je dobio, slošilo mu se

Zanimljivosti

Kupila mužu od NJEGOVIH PARA nesvakidašnji poklon za rođendan: Kada je video šta je dobio, slošilo mu se

Nije mogla da pretpostavi da će ovako da reaguje

Korisnik Reddita ostao je bez teksta kada je za rođendan od supruge dobio ručni sat marke “Rolex”.

Muž je od početka braka gledao da sve deli sa ženom, pa je ona puno puta nesmetano koristila njegovu kreditnu karticu, što za svoje, što za zajedničke potrebe.

– Nikad se oko toga nismo raspravljali. Sada je znala da sam uštedeo tokom godine malo više novca, pa je odlučila da me obraduje. Kupila mi je sat od mojih para i bez mog znanja, jer mi je rođendan, ali preterala je. Kad sam video cenu ‘Rolex’-a pozlilo mi je – napisao je na Redditu.

Tu nije bio kraj iznenađenjima. Upalo mu je u oči da mu se opasno stanjio novac na bankovnom računu, ali ne samo za kupovinu sata.

– Uzeo sam listing i počeo da gledam šta je sve kupovala u ove dve godine braka. Nisam mogao da verujem. Još nekoliko puta kupovala je nenormalno skupe stvari, čak i meni, a da mi nije govorila koliko ih je plaćala. Pričali smo posle. Prvo je bila ljuta, posle se izvinjavala jer je znala da je pogrešila. Nisam želeo da kvarim odnos u braku, pa sam je samo zamolio da ubuduće ne kupuje ovakve stvari poput sata, kao i da mi uvek kaže kada obavi ozbiljniju kupovinu – napisao je muškarac.

Korisnici Reddita uglavnom se nisu slagali s njegovom odlukom smatrajući da je trošenje novca s računa uzelo maha kod žene i da će se to nastaviti. (objektiv.rs)