Profesorka drame navukla učenika (14) u auto da bi ga “pretvorila u muškarca”, a onda se pojavila SESTRA

Svijet

Profesorka drame navukla učenika (14) u auto da bi ga “pretvorila u muškarca”, a onda se pojavila SESTRA

Učiteljica je bila zaljubljena u dečaka

Britani Lopez Marej (31), učiteljica glume u školi na Floridi uhapšena je pod sumnjom da je u više navrata u svom automobilu imala intimni odnos sa 14-godišnjim učenikom.

Ko zna dokle bi Britani “pretvarala učenika u muškarca”, kako je posle rekla policajcima, da se u priči nije pojavila dečakova starija sestra.

Ona je jedne večeri uzela iz šale njegov telefon sa stola i usput je otkrila inkriminišuće poruke profesorke koja je priznala u njima da je zaljubljena u dečaka i da je oduševljena njim.

Potom je poruke, ali i slike profesorke na kojima je obnažena, sestra pokazala ocu koji je narednog jutra otišao prvo u školu, a onda u policiju.

Profesorka Britani je još u avgustu počela da učeniku šalje poruke u kojima mu je pisala kako gaji osećanja prema njemu. Kasnije su nastavili da razmenjuju poruke u kojima su govorili o tome koliko su uživali u s*ksualnim odnosima.

Rutina je išla ovako – profesorka bi čekala dečaka u kolima da on završi s košarkaškim treningom, a onda bi s vozili malo dalje od mesta gde žive i u automobilu bi imali odnos.

Inače, profesorka glume sa Floride, ironije li, dobila je nagradu za predavača godine.

– Svi zaposleni prolaze obuku i očekuje se da će se pridržavati politike Standarda etičkog ponašanja Distrikta. Žalosno je da se, prkos našim naporima, postupci nekih pojedinaca protive ponašanju koje se od njih očekuje – rekli su iz uprave Distrikta Majami-Dejd.

Britani Lopez Marej optužena je za napastvovanje i p*lni odnos sa maloletnikom. (objektiv.rs)