UŽAS! Tamara (6) PREMINULA od ujeda zmije: Otrovnica se krila u wc šolji, roditelji zatekli JEZIV PRIZOR

Svijet

UŽAS! Tamara (6) PREMINULA od ujeda zmije: Otrovnica se krila u wc šolji, roditelji zatekli JEZIV PRIZOR

Nakon napada zmije roditelji su hitno odveli dete u centralnu bolnicu

Šestogodišnja devojčica Tamara Abdul Rahman iz Saudijske Arabije umrla je u mukama nakon što se u kupatilo njene porodične kuće uvukla otrovna zmija i ujela je nakon čega detetu nije bilo spasa.

Nakon napada zmije roditelji su hitno odveli dete u Azir centralnu bolnicu u gradu Abi, ali iako joj je stanje isprva bilo stabilno, ono se naglo pogoršalo, pa joj nije pomoglo ni premeštanje na intenzivnu negu, piše Republika.

– Bila je toliko srećna što se konačno vraća u školsku klupu i što će videti drugove nakon što su u zemlji ukinute epidemiološke mere – ispričao je Tamarin očajni otac, otkrivši da je zastrašujuća životinja bil u WC šolji i da je zato devojčica nije primetila sve dok je ona nije ujela.

– To je bila Alahova želja – dodao je on kratko i istakao kako nikad ne bi ni sanjao da će zmija ući u kuću, posebno u gradu Abi gde one nisu tako česti “posetioci” kuća.

– Umrla je ikao su lekari učinili sve za nju. Verujem u Alaha i zadovoljan sam sa svim što nam je namenio – istakao je devojčicin otac.

Inače, Saudijska Arabija je poznata kao stanište mnogbrojnim vrsta zmija i otrovnica i neotrovnica. Prošle nedelje je jedan muškarac oslepeo od posledica ujeda koji mu je zadala crna kraljevska kobra. Ona ga je ugrizla dvaput i lekari su mu rekli da je imao mnogo sreće što je preživeo jer ta vrsta zmije u sebi ima dovoljno otrova da ubije 20 muškaraca odjednom.

Takođe, prošlog meseca je jedan Saudijac, koji je tvrdio da je otporan na zmijski otrov, umro nakon što ga je ujela crna kobra. (objektiv.rs)