Baka Marija (70) postavila HIT oglas: Umro joj muž, pa poslušala drugarice i sada živi kao CAR

Zanimljivosti

Baka Marija (70) postavila HIT oglas: Umro joj muž, pa poslušala drugarice i sada živi kao CAR

Ona je upoznala razne muškarce koji su kod nje izazivali samo odbojnost, pa je odlučila da napravi neobičan potez

Marija je udovica, ima 70 godina. Prvih godina od kako je otišla u penziju, sumorno je tumarala po stanu, omamljena usamljenošću i stvarno je želela da umre.

Bukvalno je prizivala smrt, ali nije bila hrabra da izvrši samoubistvo. Zbog toga je našla indirektni način da izvrši samoubistvo: nakon 15 godina od redovnog uzimanja lekova za dijabetes, ona je odlučila da prestane da ih uzima i počela je da jede kolače i peciva po ceo dan. Čekala je komu.

Međutim, smrt je zeznuta rabota! Neće kad ti hoćeš. Uprkos stresu i nezadovoljstvu, slatkišima i neredovnoj i nepravilnoj ishrani, šećer je bio normalan. Nije joj uspelo – morala je da živi!

Sin joj godinama ne živi u Srbiji. Snaju i unuče videla je svega pet puta. Zovu je oni svako drugo veče, ali pričaju taj grozni strani jezik pa Marija ne oseća povezanost sa rođenim unučetom, sa tim detetom koje nosi njenu krv.

– Udaj se zbog društva – savetovali su je prijatelji i komšije: – Udružićete penzije, živećete lepo.

Marija je upoznala razne muškarce koji su kod nje izazivali samo jedno osećanje – želju za povraćanjem. Međutim, usamljenost je bila nepodnošljiva. I Marija je odlučila da napiše oglas lične prirode:

– Pozivam stariju damu za zajednički život.

Već osam godina Marija i njene dve starije drugarice žive zajedno.

Udružile su penzije, interese, žive u jednom stanu.. Imaju automobil, vikendicu, pristojnu sumu novca kojeg dobijaju od iznajmljivanja dva stana od njenih prijateljica (jer sada njih tri žive kod Marije)

Kupile su nordijske štapove za pešačenje, pa sada svako jutro šetaju kraj reke. Uzele su člansku kartu za bazen, pa dva puta nedeljno idu na plivanje. Ne propuštaju koncerte, izložbe, letovanja i zimovanja… I nikad se nisu bolje osećale!

Život može da bude lep i u poznim godinama. Treba samo znati živeti! (objektiv.rs)