(VIDEO) Ani dečko poklonio ogrlicu, pa joj poslije godinu dana otkrio tajnu o toj večeri i šokirao je za cijeli život

Zanimljivosti

(VIDEO) Ani dečko poklonio ogrlicu, pa joj poslije godinu dana otkrio tajnu o toj večeri i šokirao je za cijeli život

Australijanka Ana iz Tasmanije dugo se zabavljala sa dečkom Terijem, koji joj je jednom prilikom poklonio ogrlicu sa spiralnom školjkom, koju je lično napravio.

Godinu dana je nosila tu ogrlicu, ne sluteći da se u njoj nalazi skriven vjerenički prsten, koji je Teri u jednom momentu odlučio da joj otkrije i da je zaprosi.

“Oduvijek me je privlačila ideja da nekom pokonim nešto misteriozno, a da tek kasnije otkrije pravu vrijednost i značenje poklona. Ogrlicu je nosila svakodnevno, uvijek i svuda”, rekao je Teri za ABC News i otkrio da se brinuo u ponekim trenucima za svoj poklon od neprocjenjive vrijednosti, kada bi recimo prolazila bezbjednosnu kontrolu na aerodromu.

Godinu dana kasnije, kada su obilazili pećine u Škotskoj, simpatični mladić odlučio je da kaže Ani šta se nalazi unutar ogrlice.

“Prije nego što smo se spustili u pećinu, zamolio sam je da mi da ogrlicu kako bih je uslikao među kamenjem. Kada sam je otvorio, izvadio sam vjerenički prsten i dao joj”, opisao je Teri.

Ana je bila izbezumljena i pozitivno šokirana, ali je prihvatila da se uda za svog voljenog, što je zabilježeno na Jutjubu.

Sada su u braku i planiraju da kupe kuću i da naprave vjenčanje.

“Nadam se da ćemo imati svoj dom, a vjenčanje ćemo organizovati sa porodicom i prijateljima u opuštenoj atmosferi”, zaključio je Teri, piše “Objektiv“. (haber.ba)