Katarini se muž na odmoru svaki dan opijao, a onda mu se poslednje večeri brutalno osvetila za sve

Zanimljivosti

Katarini se muž na odmoru svaki dan opijao, a onda mu se poslednje večeri brutalno osvetila za sve

Nešto je morala da učini

Kada je Ruskinja Katarina Brežukova (27) iz Sankt Peterburga došla na odmor sa suprugom Aleksejem u Bodrum, nije ni očekivala da će se on svako veče samo opijati.

Znala je da im je brak u krizi i zato je insistirala da odu na odmor kako bi se negde osamili i zaboravili na probleme. Međutim, ništa se ni u Turskoj nije promenilo.

– Već prvo veče morali su da ga dovode meni u sobu koliko je bio pijan. Isto se dogodilo i naredne večeri. Stalno mi je govorio kako je, eto, ušao u druženje s nekim turistima i nije mogao da stane sa pićima i nazdravljanjima. Probali smo i kući da se lišimo te zavisnosti od njegovog pića, ali nismo uspeli. Zapretila sam mu da ću mu napraviti pakao od života ako ne prestane da pije u Bodrumu – napisala je Katarina na Fejsbuku, prenosi portal dni.ru.

Nažalost, njene pretnje nisu se pokazale dovoljno jakim da bi Alekseja primorale da prestane sa gadnom navikom na odmoru.

– Već pretposlednje večeri najgoreg odmora u mom životu donela sam odluku da pronađem prvog, iole zainteresovanijeg radnika u hotelu za mene, kako bi prevarila Alekseja. Kad je on mogao da ide i banči i ostavlja me samu u sobi, mogla sam i ja da se provedem. I tako sam ga poslednje večeri prevarila. Čak sam se i slikala g*la u sobi sa jednim od konobara. Sliku sam mu pokazala u avionu kad smo se vraćali. Poludeo je od besa, počeo je da se dere, stjuardese su ga smirivale – kaže Katarina.

Ona dodaje da je Aleksej posle prevare otišao iz stana i nema nameru da se vraća.

– Ne zanima me više šta će biti s brakom. Pakao mi traje bar dve godine, kao da sam u zatvoru – dodala je Katarina koju su pratioci podržali sa onim što je uradila na moru. (objektiv.rs)