Mila četiri meseca bila sa dečkom ne znajući da su ROĐACI: Kad su raskinuli, dogodila se najgora stvar

Zanimljivosti

Mila četiri meseca bila sa dečkom ne znajući da su ROĐACI: Kad su raskinuli, dogodila se najgora stvar

Šta se sve Mili Gregorovoj (23) iz Odese izdogađalo u 2021. godini, mogla bi komotno da napiše i roman. Nema sumnje da bi postao bestseler.

Mila je u januaru ušla u vezu sa izvesnim Antonom (26) koga je upoznala preko sestre od strica. Bila je to ljubav na prvi pogled i Mila je po prvi put verovala da je možda pronašla i idealnog partnera.

Nekoliko dana pre nego što će njenoj porodici obznaniti da žele da žive zajedno, Mila je dovela Antona kući da upozna njene roditelje.

Majci se Anton učinio poznat i ona ga je pitala ko su njegovi roditelji. Klupko je polako počelo da se odmotava i ispostavilo se, makar za to veče da su Mila i Anton – rođaci.

Njima dvoma srušio se svet. Majka je bila ubeđena u ono što govori, jer je složila neke podatke iz prošlosti u glavi i verovala je da su oni krvno povezani i samim tim, veza mora da se prekine.

Anton je bio preneražen činjenicom i kako je Mila bila ta koja je nekako od početka vukla njihovu vezu, on je prvi ustuknuo i rekao da želi da izađe iz nje. Mila je bila očajna. Danima je napadala majku govoreći joj da je sve izmislila samo da bi ih posvađala.

Potom je istražila malo po familiji krvnu povezanost sa Antonom i posle nekoliko dana otkrila je da je njena majka svo vreme govorila o nekom drugom Antonu.

– Poklopile su se neke činjenice. Anton je zaista živeo kao mali u kraju u kojem su bili naši rođaci u Odesi. Isto su mu se zvali roditelji, ali njegovo prezime imalo je slovo “J” a ne “LJ” i tu mi se upalila lampica. Na kraju sam otišla toliko daleko da sam zvala tu dalju tetku koja je sestra mojoj majci. Majka nije imala telefon, taj kontakt je davno zamro, pa mi je bilo potrebno vreme da pronađem broj telefona. Bila sam u pravu. Njihov Anton bio je u Kijevu i studirao je sociologiju, dok je moj Anton sve vreme bio u Odesi i bavi se informatikom. Bila sam strašno besna. S majkom sam se ozbiljno posvađala – napisala je Mila na Instagramu.

Pratioce je najviše zanimalo šta se desilo s njenom vezom i sa Antonom.

– Pokušavam već dve nedelje da se pomirim s njim, ali deluje mi da mu se sve smučilo. Dosta me je razočarao. Ja sam bila jako srećna kad sam otkrila da nismo rođaci, ali on kao da je zauvek digao ruke. Ne znam, nada umire poslednja, videćemo. Najčešće se pitam zašto se baš meni dogodio ovakav haos u životu – napisala je Mila kojoj su pratioci dali veliku podršku. (objektiv.rs)