Prihvatila zahtev na Fejsbuku i počeo je HOROR: “Ruke su mi bile ISEČENE, krv je bila svuda”

Svijet

Prihvatila zahtev na Fejsbuku i počeo je HOROR: “Ruke su mi bile ISEČENE, krv je bila svuda”

Koliko internet može da bude opasan pokazuje ispovest jedne žene koja je prihvatila prijateljstvo na Fejsbuku nepoznatog muškarca ne sluteći da će joj on zagorčati život.

Zoe Dronfild je jednim klikom među svoje prijatelje primila neznanca jer je imala s njim 150 zajedničkih prijatelja. Nije ni sanjala šta će je snaći. Ona je 2019. godine ispričala šta se dogodilo, a mi vas podsećamo na ovu potresnu priču.

– Nabacivao mi se žestoko. Nakon sastanka insistirao je da i on ide taksijem sa mnom do kuće kako bi bio siguran da je sve u redu, a kako sam mu već rekla da radim od kuće, sutradan je naišao navodno samo da me obiđe. Moj otac je tada živeo sa mnom. I on se iznenadio Džejsonovom posetom, ali je rekao da sam se dečku sigurno mnogo svidela – započinje svoju životnu priča Zoe.

Ona napominje da kada joj se otac razboleo, Džejson je priskočio u pomoć pa je stekla potpuno poverenje u njega. Mislila je da joj je on najveća podrška. Međutim, to je bila samo maska.

– Mama mi je umrla kada sam imala samo šest godina, pa sam bila jako vezana za tatu i teško mi je pala njegova bolest. On mi je i pomagao sa decom. Bila sam potpuno izgubljena u tom trenutku. Nezvanično se preselio kod mene i za malo vremena smo i klinci i ja pomislili da je Džejson nezamenljiv. Moji prijatelji su ga gledali na njega kao mog spasioca.

Međutim, istina je isplivala na površinu. Kada je saznala da je lagao da ima posao, a da je ustvari nezaposlen, zamolila ga je da se iseli iz kuće.

– Dolazio mi je na vrata pijan, pričao da me voli i izvinjavao se. Jednog dana sam odbijala da otvorim vrata, a on ih je šutirao i pretio mi ukoliko ga ne pustim unutra. To je bio prvi put da mi zapreti nasiljem, ali nije bio jedini.

Njegovo uhođenje se nastavilo pa je Zoe pozvala policiju. Međutim, oni su govorili kako ne mogu da joj pomognu.

– Kada mi je slomio ulazna vrata, uhapsili su ga, ali i tada su ga pustili i rekli mi da nađem nekog boljeg dečka.

Nasilnika to hapšenje nije zaustavilo.

Nemajući kud, Zoe mu je zakazala sastanak i direktno u lice sasula mu da prestane.

Zamolio me je da svrati kod mene da se posavetuje oko razgovora za posao na koji treba da ide. Bio je rešen u nameri da mi pokaže da je nova osoba. Pristala sam, i to samo zato što su deca bila kod svog oca.

Nasilnika to hapšenje nije zaustavilo.

Ali, naredni događaj joj je pokazao da nasilnika ne možete da se oslobodite mirnim putem.

– Toliko jako me je šutnuo da sam odletela na drugi kraj kreveta i izgubila svest. Kada sam došla sebi, videla sam da su mi ruke sasvim isečene i krvave. Krvi je bilo svuda po sobi. Videla sam i Džejsona, takođe sa krvavim zglobovima. Molila sam se da preživim, a onda sam izgubila svest.

Zoe priča da se probudila u bolnici.

– Nekako sam opet bila na donjem spratu, gola od struka nadole. Ispostavilo se da je sam Džejson pozvao i policiju i Hitnu pomoć nakon što me je, kako je verovao, ubio. Pre toga je detaljno očistio moje kuhinjske noževe kojima me je sekao. Imala sam krvarenje u mozgu, ranu na vratu na par milimetara od glavne arterije, slomljen nos i bradu, naprslu očnu duplju i povredu oka. Imala sam povrede i po celom telu, a leva ruka bila mi je slomljena.

Napad nasilnika trajao je osam sati. Džejson je uhapšen na licu mesta. Godinu dana kasnije osuđen je na 14 godina zatvora. (objektiv.rs)