Za ubistvo lepotice okrivili njenog muža: Posle nekoliko meseci dogodila se još jedna TRAGEDIJA

Svijet

Za ubistvo lepotice okrivili njenog muža: Posle nekoliko meseci dogodila se još jedna TRAGEDIJA

Bio je “utučen” kad je nestala i niko nije slutio da bi on mogao da je ubije

Suprug ubijene insfluenserke Aleksis Šarki, Tom Šarki (50) pronađen je mrtav sa ranom od metka u glavi, što prema mišljenju policije jasno ukazuje na samoubistvo, a ova tragedija se dogodila neposredno nego što je Tom saznao da je on glavni osumnjičeni za smrt svoje žene.

Dvadesetšestogodišnja influenserka pronađena je mrtva i g*la krajem prošle godine pored puta u Hjustonu, a telo su pronašli radnici zelenila.

Ispostavilo se da je ubijena gušenjem, odnosno da je zadavljena, a nekoliko meseci kasnije, policija je podigla optužnicu protiv njenog supruga Toma Šarkija.

On je, međutim, pre nekoliko dana pronađen mrtav u svojoj kući u ranim jutarnjim časovima, a veče pre toga navodno je boravio sa ćerkom i njenim dečkom.

Istražitelj za ubistva Majkl Barov izjavio je na konferenciji za novinare da je Tom saznao da ga policija traži zbog sumnje da je oduzeo život sopstvenoj ženi i da se verovatno ubio jer se plašio zatvora.

Takođe je dodao da veruje da je on ubio Aleksis Šarki, jer je bio jedina osoba koja je imala motiv, dok njegova porodica nije bila ni svesna njegove umešanosti u ubistvo.

Aleksis je, kako navodi San, poslednji put viđena na Dan zahvanosti u porodičnom domu, a nakon toga je nestala.

Nakon njenog nestanka, Tom je čak i uputio apel javnosti.

– Moj svet! Moje sve… Tako sam izgubljen, ona je bila sve što imam – napisao je tada Tom i niko nije slutio da bi on mogao da je likvidira.

Telo Aleksis pronađeno je 28. novembra prošle godine na nekoliko kilometara od njihove kuće (objektiv.rs)