“Ja 32 godine, a on košarkaš”: Prevarila muža, pa dobila PAKET od njega – kada je otvorila, šokirala se

Ispovijesti

“Ja 32 godine, a on košarkaš”: Prevarila muža, pa dobila PAKET od njega – kada je otvorila, šokirala se

Ono na šta možda nije računala prilikom svoje intimne ispovesti, jesu brojne osude javnosti

Tridesetsedmogodišnja žena rešila je da prošle godine ispriča detalje svoje ljubavne drame i olakša sebi dušu. Ono na šta možda nije računala prilikom svoje intimne ispovesti, jesu brojne osude javnosti. Srećom, najkontroverznije detalje iz svog braka podelila je anonimno, a detalje iz jednog ljubavnog trougla prenosimo u celosti.

Ljubavnik mi je spasio brak. Imam 37 godina, 3 sina, muža i ljubavnika. Pre 5 godina moja mama mi je predložila da sebi nađem nešto sa strane da se malo opustim, jer sam tih dana bila baš pod stresom. Muž mi je terenski radnik, po 6 meseci ne dolazi iz Rusije, ganja karijeru, novac, želi kuće, vikendice, stanove i ja sam mu bila na nekom 10. mestu u životu.

Jednostavno, sa 32 godine koliko sam tad imala bilo je očigledno da mi fali da me neko svakodnevno zadovoljava, čini srećnom, što je moja mama i primetila. Uvek sam izgledala top i nije mi dugo trebalo da nađem sebi pravi komad piletine. Ja 32, a on 24 godine, košarkaš, uh, kako me je usrećio, pretvorio me u sasvim drugu osobu, srećnu i ispunjenu.

Ovo ispunjenu shvatite bukvalno, bili smo neoprezni i ostala sam trudna. Neviđen problem jer muža tada kući nije bilo 4 meseca, razmišljala sam da abortiram, ali sam se plašila. Kada je on došao iz Rusije bila sam u drugom mesecu trudnoće, noćima nisam spavala, nisam znala šta da radim, a onda je moja mama rekla da prikrivam trudnoću iduća dva meseca koliko je moj muž trebao da bude kod kuće.

Tako smo i uradile, kada je postalo očigledno da sam trudna sakrivala sam se kod mame u kući, a na moju sreću, Bog ima milosti, rodila sam skoro 15 dana sa zakašnjenjem i to skroz zdravo dete. Naravno, mama me porodila, a nakon nekih 20 dana otišle smo i da upišemo mog sina u knjigu rođenih.

Čim je čuo, muž je došao iz Rusije, to nam je bio treći sin i toliko je bio srećan da mi je kupio ogrlicu, narukvicu, prsten i minđuše od čistog zlata, 2.500 evra vrednosti. Nije ništa primetio, a realno i teško je bilo primetiti, 20-ak dana razlike, beba, pa beba, jedino se plašim jer moj ljubavnik, otac tog mog trećeg sina, ima preko 2 metra, a moj muž je tek 1,78, nadam se da neće baš mnogo izrasti, sad me to jedino muči.

Sada 5 godina nakon toga kada razmislim mislim da mi je ljubavnik sa kojim sam i dan danas spasio brak, u njemu sam dobila kao neki ventil za sve moje probleme i da nisam poslušala mamu i da nisam ušla u ovaj način života sigurno bih se razvela od mog muža i pitanje je kako bi klinci reagovali na sve to. (objektiv.rs)