Profesor iz pakla kaznio devojčicu (14) u školi sa 150 ČUČNJEVA: Nije znao da će joj se ovo desiti

Svijet

Profesor iz pakla kaznio devojčicu (14) u školi sa 150 ČUČNJEVA: Nije znao da će joj se ovo desiti

Bizarni način prevaspitavanja napravio je haos

Četrnaestogodišnja učenica osnovne škole u Šanšiju, provincija Sičuan u Kini, trajno je posle jedne bizarne kazne profesora onesposobljena da normalno hoda.

Devojčica je zbog terora kojem je bila izložena posle časa sada u bolnici na oporavku i moraće da u narednom periodu koristi štake da bi kako tako mogla da hoda.

Incident u školi dogodio se kada je, prema pisanju tamošnjih medija, najstrožiji profesor u školi Liu pronašao slatkiš u fioci učenice po imenu Mu.

Kako je zabranjeno jesti slatkiše u školi čak i za vreme pauze, Liu je izgubio glavu i naterao je Mu da pred celim odeljenjem posle časa uradi 150 brzih čučnjeva.

Iako mu je rekla da zbog povrede noge iz aprila 2020. godine nije u stanju da obavi ono što on zahteva, profesor je bio neumoljiv.

Devojčica je već posle tridesetak pokreta počela da se žali kako je bole noge koje su bile potpuno nezagrejane za ovaj trening iz pakla. Profesor Liu nije mario za to već joj je rekao da će biti ukorena i imaće jedinicu iz fizičkog ako ne uradi vežbu do kraja.

Mu je posle vežbe pala na pod i tresla se od bolova držeći se za gležnjeve. Liu je zadovoljno otišao u zbornicu, dok su ostala deca alarmirala zaposlene u školi da ukažu pomoć Mu.

Nesrećna devojčica je narednih nedelja obilazila bolnice u gradovima Lužu i Čengdu i sada mora da nosi štake jako dug vremenski period, možda i zauvek jer su joj načisto stradali mišići i tetiva.

Na sve to, Muina majka izjavila je da je devojčica u depresiji i da je ona morala da napusti posao kako bi bila uz nju. Žena je zamolila ljude dobre volje da im finansijski pomognu za naredni period.

Što se profesora iz pakla tiče, nije poznato da li mu je i dlaka s glave nedostajala posle ove bizarne kazne. (objektiv.rs)