Rešila da IZGRADI KUĆU za sebe i muža: Uspela je u tome, a dušebrižnicima je ovako zapušila usta

Zanimljivosti

Rešila da IZGRADI KUĆU za sebe i muža: Uspela je u tome, a dušebrižnicima je ovako zapušila usta

Ponosna je na svoj građevinski poduhvat

Ana Laura Miraflores iz Santa Katarine iz Meksika jedna je od “traženijih” žena na društvenim mrežama u poslednjih nekoliko dana, nakon što je svetlost dana ugledao njen građevinski poduhvat – kuća od lima koju je izgradila za sebe i supruga.

Ona se pre nekoliko meseci odlučila na ovaj potez jer nije mogla više da plaća stanarinu, a finansijski su takođe počeli da stagniraju.

Kako bi uštedela novac i kako ne bi plaćala tuđe zidove, odlučila je da napravi svoj kutak kojim se ponosi.

Ana Laura je svima pokazala svoj novi dom koji je sopstvenim rukama izgradila, a ono što upada u oči, dominiraju cigle i lim.

Umorni od plaćaja kirije, muž i ona su sagradili kuću, a u video snimku koji je obavila na TikToku opisala je do detalja kako ju je izgradila i pokazala svaki ugao kuće.

Mnogi su je zbog ismevali zbog cigli i lima, tvrdivši da kuća izgleda oskudno i da će se ubrzo srušiti.

Ona se, međutim, nije obazirala na zlurade komentare, niti su je dušebrižnici pokolebali u nameri, naprotiv… Odgovorila je kako je ponosna na svoj dom.

– Ovo je moja kuća i čak i ako je od lima, volim je. Ranije smo živeli kao podstanari, a sada s ponosom mogu da kažem da je ovo moja vlastita kuća – navela je ona, prenosi La Kalle Blue Radio.

KOliko je bilo zluradih komentara, toliko su se međutim javljali i oni koji su joj pružili podršku i poželeli joj sve najbolje u životu i u svom novom domu. (objektiv.rs)