“Kad se setila da vozim BMW-a…”: Našao SUMNJIVE poruke kod devojke u telefonu, a onda se desio ŠOK OBRT

Ispovijesti

“Kad se setila da vozim BMW-a…”: Našao SUMNJIVE poruke kod devojke u telefonu, a onda se desio ŠOK OBRT

Naime, ovaj mladić se požalio na komplikovanu situaciju sa svojom devojkom koja je kulminirala kada je video da se dopisuje sa svojim bivšim dečkom

Jedan anoniman muškarac podelio je svoju ispovest na jednom domaćem sajtu gde ljudi svakodnevno razmenjuju iskustva i traže savete, a njegovu priču vam prenosimo u celosti.

Naime, ovaj mladić se požalio na komplikovanu situaciju sa svojom devojkom koja je kulminirala kada je video da se dopisuje sa svojim bivšim dečkom.

– Posle dve godine veze, devojka je počela da se ponaša čudno. Ne razgovaramo često, počeli smo da se viđamo sve ređe i ređe. Nikada nije htela da razgovaramo o tome. Imao sam pristup njenom Instagram profilu ali nikada nisam ulazio, došao sam na ideju da se možda požalila bratu ili sestri i da ima neke porodične probleme. Naišao sam na poruke sa njenim bivšim dečkom s kim je bila na korak do udaje, on se izvinjava, priča neke priče, traži šanse i tako je to danima išlo, a ona je na osnovu poruka popuštala vremenom. Ja sam joj to rekao u lice odmah, nisam bio ljut samo nisam hteo da me neko dovodi u zabludu, ona se naljutila na mene rekla da sam ljubomoran i psihopata jer sam bez odobrenja čitao poruke i da ne želi da me vidi – napisao je mladić i prepričao epilog situacije:

– Viđala se s njim par nedelja, i onda me je pre neki dan pozvala da se izvini i da je shvatila da sam ja neko s kim bi provela ostatak života. Mislim da je njen bivši i dalje ostao debil, a kod nje je proradila “vaga” kad se setila da vozim BMW-a – zapitao se on. (objektiv.rs)