Profesorka nedeljama slala VRUĆE slike dvojici učenika moleći ih za jedno: Preokret ju je doveo do očaja

Svijet

Profesorka nedeljama slala VRUĆE slike dvojici učenika moleći ih za jedno: Preokret ju je doveo do očaja

Mislila je da će probati “zabranjeno voće”, ali nije joj se ostvarila želja

Četrdesetogodišnja nastavnica iz Oklahome Dženifer Arnold uhapšena je zbog predatorskog ponašanja, jer je optužena da je slala fotografije intimnih delova tela dečacima između 13 i 14 godina.

Ona je puštena uz kauciju od 10.000 dolara.

Američki informativni portal Ktul.com obajvio je izveštaj policije koja je primila dojavu da “odrasla žena šalje g*le fotografije i traži s*ks sa maloletnim osobama”.

Kao rezultat toga, učiteljica na zameni uhapšena je i pre nego što su fotografije pronašli, a onda su otkrivene i eksplicitne fotografije i poruke u kojima moli dečake za odnose.

Ipak, ni policija nije dala relevantne informacije o tome kako je Dženifer uopšte došla u kontakt sa tinejdžerima.

Utvrđeno je, međutim, da dečaci nisu odgovarali na njene zahteve, već su prekinuli svaki kontakt sa njom.

– Slučajevi ove vrste su uvek teški i razočaravajući. Živimo u svetu u kom pokušavamo da zaštitimo decu od povreda i gubitka nevinosti. Vodimo konstantnu bitku da ostanemo na oprezu protiv predatora svih vrsta. Dok su istražitelji počeli da otkrivaju svedoke i žrtve u ovom predmetu, samo se činilo da što smo više istraživali, to smo pronašli više žrtava – naveo je glavni šerif okruga Vagoner Kris Eliot.

Kako se istraga nastavlja, on je uveren da bi policija mogla da pronađe još žrtava.

Ističe da je ponosan na ovo otkrivanje i da mu je kao šerifu okruga, ali i ocu i dedi, uvek važno da zaštiti najugroženije građane. (objektiv.rs)