Tinejdžerka se ubila, a pred smrt ostavila PORUKU: Njen dečko je pročitao, pa u neverici pozvao policiju

Svijet

Tinejdžerka se ubila, a pred smrt ostavila PORUKU: Njen dečko je pročitao, pa u neverici pozvao policiju

Slučaj je toliko potresao meštane da su izašli na ulice zbog protesta

Osamnaestogodišnja Turkinja Alejna Agul izvršila je samoubistvo posle rasprave sa ocem svog dečka.

Alejna je navodno pala sa stepenica kuće Gokhana Argina (42), u kojoj je prethodno bila sa njegovim sinom Gokturkom (18).

Gokhan Argin uhapšen je posle smrti Agulove jer je ona u poruci koju je ostavila svom dečku za bilo šta što bi moglo da joj se dogodi okrivila njegovog oca.

Ispostavilo se da otac nije odobravao vezu svog sina sa Alejnom. Kada je video da oni ne “popuštaju”, zapretio je Alejni da će svima poslati njene vruće slike koje je nedavno poslala dečku putem mobilnog telefona.

– Gokhan joj je rekao da će te slike dobiti cela njena familija ali i prijatelji. Da će svi moći da vide ko je zaista ona – prenose turski mediji.

Alejna je nekoliko sati pre svoje smrti poslala poruku Gokturku, a onda se dogodio užas. Kad ju je momak pročitao, u neverici je pozvao policiju, nespreman da prihvati činjenicu da mu devojke više nema.

Kako je njegov otac bio u kući kada je ona navodno sama pala niz stepenice u smrt, policija ga je privela zbog sumnje da ju je možda on gurnuo, odnosno ubio.

Turski mediji pišu i da je Gokturkov otac po svojoj prilici i s*ksualno maltretirao nesrećnu tinejdžerku koja više nije videla izlaz iz situacije, budući da nije želela da prekine vezu.

Gokhan i njegov sin koji je takođe priveden, pušteni su na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Zanimljivo, koliko je ovaj slučaj potresao mesto u kojem su živeli svi govori podatak da su građani izašli na ulice i protestovali tražeći od policije da vrati Gokhana u pritvor, očigledno ubeđeni da je on ubio Alejnu gurnuvši je niz stepenice. (objektiv.rs)