Ubili joj muža, a ona posle nekoliko sati pričala VICEVE i smejala se: Prava istina zaprepastila je sve

Svijet

Ubili joj muža, a ona posle nekoliko sati pričala VICEVE i smejala se: Prava istina zaprepastila je sve

Zločin u familiji samo na prvi pogled izgledao je tajanstveno

Amerikanka Lori Valou uhapšena je zbog sumnje da je godinama unazad predvodila familijarni kult, čiji su neki članovi pod sumnjivim okolnostima u poslednje dve godine izgubili živote.

Lori je te 2019. godine dospela u policijsku stanicu u Finiksu nakon što joj je rođeni brat Aleks Koks ubio muža Čarlsa.

Prilikom saslušanja, Lori je pred policajcima samo nekoliko sati posle smrti muža pričala viceve i smejala se kao da je na kafi sa prijateljicom, što pokazuje snimak koji je tek ovih dana obelodanjen.

Policajci su pokušali da razaznaju kako je moguće da joj je brat u samoodbrani ubio muža, ako nije bilo nikakve svađe niti povoda za to. Brat je, naime, posle hapšenja rekao da ga je Čarls napao, te da je morao da ga liši života, ali nigde na snimcima, niti u istrazi nije pronađen trag nasilja u kući.

Ispostavilo se da je Čarlsova smrt bila samo uvod u seriju nerazjašnjenih zločina u toj familiji. Prvo je Aleks Koks dva meseca posle sumnje da je ubio Čarlsa i sam izgubio život, a onda su i Lorina deca, Džej Džej (12) i Tajli (17) preminuli prošle godine pod čudnim okolnostima.

Policija je opsežnom istragom tek nedavno došla do zaključka da je postojao kult u familiji koji je verovao u to da će se oduzimanjem života nekih članova “anđeli odvesti na bolje mesto”.

Lori je tako, tek posle dve godine od smrti supruga Čarlsa ovih dana priznala policajcima da ga nije ni volela ali eto, “on se večito motao oko nje, pa ga je trpela”.

– Uvek me je nešto prekorevao, a kad sam mu rekla da hoću razvod, bunio se – rekla je psihički nestabilna Lori.

Jedna od Lorinih preminulih ćerki rekla je pred smrt da su otac i majka imali grozan odnos i da se plašila za svoj život.

– Bilo je puno trenutaka kada bi on gubio glavu zbog majke, pa je pretio da će nas sve pobiti. Jednom je probao da me i udari. Nikad se s njim nisam slagala, čak ni kada sam bila mala – rekla je Tajli Valou pre smrti. (objektiv.rs)