Dok mu se PORAĐALA žena, on je pomagao Aninom bratu: Kad se vratio u BOLNICU, sačekao ga je užas

Ispovijesti

Dok mu se PORAĐALA žena, on je pomagao Aninom bratu: Kad se vratio u BOLNICU, sačekao ga je užas

Nakon nekoliko meseci, žena je saznala uzrok njegovog odsustva sa porođaja

Porođaj u najvećem broju slučajeva predstavlja pomalo stresan period u životu kako žene, tako i njenih najbližih, pa je zbog toga jedna dana tražila od svog muža da prisustvuje ovom činu i da joj tako šalje podršku.

Međutim, na dan porođaja, njen muž je doslovno nestao i pojavio se u bolnici tek pet sati kasnije, kada mu je ona zabranila da vidi svoju novorođenu ćerku. Ona je o svemu progovorila prošle godine.

Nakon nekoliko meseci, žena je saznala uzrok njegovog odsustva sa porođaja – taj dan je bio sa ljubavnicom, koja je inače bila njegova najbolja prijateljica, a taj njihov odnos je trajao mesecima…

– Moj muž ima najbolju prijateljicu Anu. Prijatelji su već odavno, a bili su u vezi pre mnogo godina, nakon čega su odlučili da je najbolje da ostanu prijatelji. Nikada nisam imala problem sa njihovim odnosom. Sve do sada – kaže ova nesrećna žena.

– Na dan porođaja, Anin brat je imao saobraćajnu nezgodu. Ona je pozvala mog muža kako bi je odvezao do bolnice u kojoj joj se nalazio brat. On je pristao i meni, koja sam bila polu-pospana rekao da će se brzo vratiti – kaže ona.

Međutim, nedugo nakon što je otišao, žena je dobila kontrakcije i pokušala je da dobije na telefon svog muža, ali bezuspešno.

Priznala je da se bojala da bude sama na porođaju u bolnici, pošto je već tri puta imala spontani pobačaj.

Nakon što se, posle nekoliko sati, on pojavio u bolnici, žena nije marila za njegove izgovore i nije mu dala da vidi ćerku.

Od tada su se stvari između njih postepeno popravljale, sve dok nije odlučila da se javi Aninom bratu, kako bi proverila da li se oporavio.

– Rekao mi je da mu uskoro neće biti potrebna kolica, a onda me je pitao kako je beba i da li sam prebolela to što su Ana i moj muž zajedno… U tom trenutku mi je sve bilo jasno. Anin brat mi je ljubazno rekao da su i on i njihovi roditelji mislili da smo se nas dvoje rastavili dok sam još bila trudna, pošto se on njima predstavljao kao Anin dečko – priča ova žena.

Nakon ovog šokantnog otkrića, nesrećna žena je definitivno odlučila da podnese zahtev za razvod braka. (objektiv.rs)