Spavala s DEVEROM: “Pritisao me na kauču, svekrva nas zamalo UHVATILA, ne znam s kim sam TRUDNA”

Ispovijesti

Spavala s DEVEROM: “Pritisao me na kauču, svekrva nas zamalo UHVATILA, ne znam s kim sam TRUDNA”

Ona je istakla da je sve počelo još tokom srednjoškolskih dana

Jedna anonimna žena podelila je 2015. sa javnošću tajnu koju je dugo krila, a mi vam u celosti prenosimo njenu ispovest.

Naime, ova žena je otkrila u koliko se nezgodnoj situaciji našla kada je saznala da je ostala u drugom stanu, budući da nije mogla sa sigurnošću da proceni ko je otac njenog deteta. Da stvar bude još komplikovanija, u obzir su dolazili njen muž i, nećete verovati – njegov brat!

– U šestom sam mesecu trudnoće i čekam rođenje devojčice. Ne znam ko je otac jer od decembra imam redovan se*s sa mužem i deverom – počinje priču ova žena.

– Nisam svetica, znam to, kao što znam da sam otvorila vrata pakla koja nisam smela. Udala sam se iz ljubavi pre četiri godine i doselila u suprugovu porodičnu kuću. Suprug je stariji godinu od mene i zabavljali smo se svega šest meseci pre nego što smo se uzeli. Bila je to velika ljubav i još je – istakla je ona tad.

On ima brata koji je stariji dve godine, a pokušavao je da bude s njom dok su još bili u srednjoj školi.

– Važio je za jednog od najzgodnijih momaka u mestu, vozio velike motore i bio nekako divalj. Međutim, nismo ništa imali do ove godine. On se ženio i razvodio dva puta. Ima preku i tešku narav. Kako živi na istom imanju kao i i mi, često smo se viđali. Uvek me je gledao prodorno, kao da me hipnotiše. I onda se desilo to. Došao je malo pod gasom kod nas. Pre toga sam uspavala dvogodišnjeg sina. Suprug je otišao u Kragujevac sa svekrom radi nekog posla. Dever je to znao. Nabacivao mi se i ranije ali sam to vešto eskivirala. Žena zna kako da odbije na elegantan način. Ali to veče sam popila dva piva i ne znam šta mi je bilo. Malo po malo uspeo je da me pritisne na trosedu – objašnjava ona.

Iako se na početku opirala, na kraju je prihvatila.

– Opirala sam se, ali nedovoljno. Znam da sam mogla biti odlučnija. Imali smo nezaboravni se*s. Sve se nastavilo. Viđamo se dva-tri puta nedeljno. Mislila sam da će proći, ali strast i požuda su uvek jači. Krajem oktobra umalo nas moja svekrva nije uhvatila na gomili. Mislim da je nešto posumnjala. Sin je bio kod nje i ona je nenadano došla u deverovu kuću da nešto uzme. Od tada me gleda ispod oka, kao da mi kaže znam šta radiš. U junu sam ostala u drugom stanju – kaže ona i dodaje:

– I sada ne znam ko je otac, jer sam istovremeno imala se*s sa mužem i deverom. Svesna sam situacije. Htela sam da prekinem s deverom, ali on još ume da me slomi. Poslednji put je rekao da će reći bratu sve ako ga ostavim. Ovaj moj bi ga ubio. Dobar je i vredan , ali to ne bi podneo. Zato sam oprezna, a dever to koristi da bi mi se uvukao pod suknju – završila je ona svoju ispovest. (objektiv.rs)