Majka (23) otrovala tek rođene blizance i tijela sakrila ispod sudopere: Njene riječi tek izazivaju mučninu…

Svijet

Majka (23) otrovala tek rođene blizance i tijela sakrila ispod sudopere: Njene riječi tek izazivaju mučninu…

Danezija Kilpatrik (23) optužena je zbog sumnje da je usmrtila svoje šestomesečne blizance Dalisu i Dakotu, a potom četiri dana živjela u stanu sa tijelima novorođenčadi koje je sakrila ispod sudopere.

Zločin se dogodio u stanu u kom je živjela u Kvinsu, (Njujork, SAD). Kako je prenio Njujork post, ona se sumnjiči da im je u mlijeko sipala dezinfekciono sredstvo, da bi ih potom time nahranila, a onda ih položila u kadi i polila toplom vodom.

Malena Dakota je preminula odmah na licu mjesta, dok je Dalisi pronađen trag od uboda noža u glavi, pa se sumnja da joj je majka zadala dodatni ubod kako bi bila sigurna da je mrtva.

Tijela je potom umotala u ružičasti pokrivač, a potom u plastičnu kesu, koju je sakrila ispod sudopere, navodi se u policijskom zapisu.

– Bebe mi nisu davale da spavam. Prestala sam da osjećam ljubav prema njima i nisam mogla više da ih gledam, zato sam ih otrovala – rekla je Danezija prilikom hapšenja, prenosi Mirror.

Kvantija Kilpatrik, sestra majke koja je počinila zločin, istakla je da je tog dana krenula ka stanu svoje sestre kako bi pomogla oko djece.

– Čim sam ušla, osjetila sam da nešto nije u redu. Nije bilo bebine odjeće, kao ni flašica kojima su hranjene. Nešto mi je davalo loše signale – navela je ona.

Majka Danezije Kilpatrik istakla je da ne zna ko je njenoj kćerki napravio blizance, da je bila samohrana majka i da joj niko nije pomagao.

Policija je saopštila da su tijela beba pronađena prošlog četvrtka nakon što je jedan od rođaka zbog crnih slutnji zatražio da se provjeri stan.

Danezija je optužena sa teško dvostruko ubistvo i ukoliko bude osuđena, suočit će se sa zatvorskom kaznom, bez mogućnosti uslovnog puštanja na slobodu, piše “Objektiv“. (haber.ba)