Preminulu majku tajno sahranila u dvorištu: Komšinica videla sve, a onda se desio šokantan obrt…

Svijet

Preminulu majku tajno sahranila u dvorištu: Komšinica videla sve, a onda se desio šokantan obrt…

Melisa Lokart (43) iz Ričmonda u Džordžiji uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da prikrije smrt majke kako bi u narednom periodu života finansijski profitirala od toga.

Mirijam Lin Lokart (67) preminula je u svom krevetu, a njeno telo našla je Melisa s kojom je živela, prenosi WFXG.

U nadi da će uspeti da prikrije njenu smrt i tako nastavi da podiže majčinu punu penziju, Melisa je rešila da Mirijam sahrani u dvorištu.

To je učinila u toku noći verujući da je niko ne vidi, ali prevarila se. Komšinica koja živi prekoputa Melise gledala je sve s prozora i nakon dva dana došla je kod Melise da je pita kako joj je majka.

Melisa nije želela da prizna da je umrla te je govorila da joj nije dobro i da leži u krevetu, ali da će se uskoro oporaviti. Komšinica je tada pozvala policiju.

Kada su policajci došli, Melise nije bilo kući. Komšinica im je pokazala deo dvorišta za koji je sumnjala da je tu sahranjena majka. Kada se Melisa vratila kući, istu priču ponovila je i policajcima.

– Tvrdila je da je majka zaražena i da niko ne sme da uđe u njenu sobu. Potom smo je zamolili da odemo u dvorište i tada smo uočili promenu u njenom ponašanju. Posle nekoliko minuta, kada smo je zamolili da otkopamo raku, priznala je sve.

Doduše, prvo je tvrdila da jednostavno nije mogla da se odvoji od majke, pa ju je zato sahranila u dvorištu a ne na lokalnom groblju. Tek malo kasnije, slomila se i izjavila je da joj je plan bio da nastavi sa obmanom kako bi dobijala pun iznos majčine penzije – rekao je Džerom Brets iz policije u Ričmondu. (objektiv.rs)