Prišao nepoznatoj devojci i nekoliko puta joj pucao u glavu: Dogodio se OBRT kakvog nema ni u filmovima

Svijet

Prišao nepoznatoj devojci i nekoliko puta joj pucao u glavu: Dogodio se OBRT kakvog nema ni u filmovima

Kameron Moser (29) iz Minesote optužen je da je usmrtio izvesnu Betani Bernatski (46) u odmaralištu Kosi Bej, koju je, prema navodima, pomešao sa svojom bivšom devojkom.

Kako prenosi Dejli mejl, njegova bivša partnerka prestala je da se dr*gira i bila je na lečenju, što se Kameronu nimalo nije dopalo.

Istražitelji rade na slučaju da li je u pitanju greška u ubistvu i slučajna zamena identiteta, pošto Kameron ne poznaje devojku koju je ubio, niti njena porodica išta zna o ovom mladiću.

Po svoj prilici, Kameron je želeo da se osveti i ubije svoju bivšu 26-godišnju devojku, inače ćerku Breta Džuninga, bivšeg vlasnika odmarališta na jezeru Edvard.

Džuning je, u razgovoru policiji otkrio da je Moser bio ljut na njegovu ćerku što je krenula na rehanilitaciju i odvojila se od lošeg društva, kao i od njega.

– On joj se ranije rugao i bio vrlo ljut kada je prestala da se dr*gira – naveo je Džuning.

Pucnjava se dogodila nešto posle 23 sata, a kada su iz specijalne jedinice policije došli na lice mesta, on je bio naoružan. Posle dvadesetak minuta uspeli su da ga savladaju.

Obdukcijom je utvrđeno da je u Betani Bernatski pucano nekoliko puta, od čega je sa nekoliko hitaca pogođena i u glavu, a preminula je na licu mesta.

Ona je, inače, prema navodima zaista ličila na Moserovu bivšu devojku. Bile su iste visine i konstitucije i imale su istu boju kose, jedino što je razlika u godinama bila skoro 20.

Pretpostavlja se da je Moser pod dejstvom alkohola i opijata Betani pomešao sa bivšom partnerkom i izvršio monstruozni čin zbog kog mu preti višegodišnja zatvorska kazna. (objektiv.rs)