Udala se za oca SVOG dečka kada mu je preminula majka: Iza njene odluke krila se zapanjujuća ideja

Svijet

Udala se za oca SVOG dečka kada mu je preminula majka: Iza njene odluke krila se zapanjujuća ideja

Korisnica TikToka pod imenom Amri otkrila je da se nedavno udala za oca svog dečka.

Do odluke koja je sama po sebi bizarna, devojka je došla kada je njenom dečku preminula majka, što je celu kuću zavilo u crno.

– Dečko mi je bio jako tužan, ali ni približno kao njegov divni otac. Čovek me je obožavao od prvog dana, kad sam im dolazila u kuću, uvek sam se osećala poput princeze, odnosno ćerke koju nikad nisu imali. Voleo me je iskreno, od srca. Sama činjenica da je tako dobar i lep čovek ostao bez supruge, ostavljen da vene do kraja života, rasturila me je. Želela sam i da moj dečko ponovo ima majku, u ovom slučaju maćehu – rekla je Amri.

Dečku naravno nije rekla za svoju nameru, već je prvo želela da vidi ima li njegov otac ista osećanja prema njoj.

– Bilo je potrebno vreme da mi se otvori na taj način, ali onda je posle nekoliko meseci priznao da me je oduvek simpatisao i na onaj, ‘drugi način’. Zbližili smo se kada sam raskinula vezu sa dečkom. Znao je da želim samo da mu popunim tu emotivnu prazninu u životu, ali i da sam zaljubljena zaista samo u njega. Uzeli smo se, a moj bivši dečko prihvatio me je jako lepo kao maćehu. Naravno, prestali smo da imamo s*ksualne odnose i sada imamo jako lep i prijateljski odnos, a i on može kod svog oca da vidi da je ponovo srećan – dodala je Amri.

Odluka Amri da se uda za dečkovog oca šokirala je veći deo gledalaca na TikToku. Većina njih postavljala joj je pitanje vidi li da tu nešto možda nije baš normalno.

– Znala sam da će biti puno takvih reakcija. Živimo u novom, mnogo liberalnijem svetu. Veze i brakovi nisu više kao pre. Ljudi se otvaraju i povezuju na druge načine. Ako se tri osobe iz iste kuće pronađu na sličnoj talasnoj dužini, onda tu nema prepreka. Uostalom, moj bivši dečko već neko vreme ima novu vezu i srećna sam zbog njega – dodala je Amri. (objektiv.rs)