Radila kao čistačica, pa našla TAJNU sobu: Kad je ugledala sliku na zidu, život joj se PROMENIO iz korena

Zanimljivosti

Radila kao čistačica, pa našla TAJNU sobu: Kad je ugledala sliku na zidu, život joj se PROMENIO iz korena

Ona je istakla da je često krišom posećivala napuštenu sobu kada vlasnici nisu bili kod kuće

Nepoznata žena podelila je ispovest koja je postala viralna na društvenim mrežama. Mnogi je zbog toga osuđuju, a neki kažu da bi reagovali potpuno isto kao ona. Njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Otišla sam u inostranstvo ne pitajte kako se snalazim. Izgubila sam posao i nadu tokom pandemije otišla sam da radim kod jedne starice i starca kao spremačica, čistačica i kuvarica. Došla sam da živim i služim u njihovom domaćinstvu uglavnom radnim danima, vikednom sam bila slobodna donekle – rekla je ona i dodala:

– Kuća je ogromna i čudna, nisu mogli da imaju dece i nema ko da nasledi kuću. Nikad ne kažu kada otputuju negde, samo mi ostave ključeve od kuće i odu, pa sam počela da istražujem kuću i našla jednu zabranjenu sobu! Kopkalo me je da istražujem i krenula sam od zapuštene sobe, a unutra sam našla slike iz njihove prošlosti i saznala da su imali dva sina i ćerku, bio je datum rođena napisan na slikama – opisala je ona i potom dodala:

– Ne znam šta se zbivalo u toj kući, kada sam pogledala jednu uramljenu sliku videla sam da nema prašine na njoj. Slučajno je pala sa zida i videla sam rupu u kojoj skrivaju novac. Bilo je baš puno para, čekova i nešto zlata… Često sam krišom posećivala tu napuštenu sobu uglavnom kada nisu bili kod kuće i uzimala novac da ne primete. Sav novac što sam “krala” stavljala sam na svom računu da jednog dana kad napustim kuću imam da se snađem – podelila je ispovest nepoznata žena.

Mnogi su u komentarima pisali da nije lepo to što radi i pitali je da li je nastavila sa tim poslom, ali se ishod nije saznao. (objektiv.rs)