Sekretarica Marta se ZANELA sa učenikom škole, pa nagrabusila: Zaposleni zgroženi ŠTA mu je radila

Svijet

Sekretarica Marta se ZANELA sa učenikom škole, pa nagrabusila: Zaposleni zgroženi ŠTA mu je radila

Otišla je svesno predaleko sa šesnaestogodišnjakom

Sekretarica srednje škole Elba u američkoj državi Alabama privedena je zbog osnovane sumnje da je imala nedozvoljeni intimni odnos sa jednim učenikom.

Marta Saser Poup (43) je 10. septembra zavela šesnaestogodišnjeg srednjoškolca koga je potom u kancelariji u večernjoj smeni oralno zadovoljila, a naredni put su imali odnos, prenosi WTVY.

Sekretarica škole zaposlila se u njoj 2020. godine, a onda je tokom epidemije bila na poštedi, da bi se vratila na radno mesto u aprilu ove godine.

Tamošnji lokalni mediji javljaju da je Marta koketirala sa učenikom tokom odmora i ispred škole, tako da se videlo da se tu nešto dešava. Učenik nije pričao okolo o svom odnosu sa sekretaricom, ali je ona koristila neke prilike da ga iz njima znanih razloga pozove u kabinet.

Nakon što su čuli za njihov s*ksualni odnos, zaposleni u Elba školi, uključujući i direktora bili su jako besni i želeli su da Marta Poup odmah dobije otkaz, međutim, ona je za sada samo suspendovana.

Nakon što joj je utvrđena kaucija od 5.000 dolara, sekretarica je ovih dana izašla iz pritvora i do suđenja 10. novembra biće na slobodi, ali bez prava da napušta Alabamu. (objektiv.rs)