KADA SAM SE OŽENIO, MAJKA ME JE ZAMRZELA: Uhodila mi je ŽENU jer je mislila da me VARA, ali je saznala nešto DRUGO!

Zanimljivosti

KADA SAM SE OŽENIO, MAJKA ME JE ZAMRZELA: Uhodila mi je ŽENU jer je mislila da me VARA, ali je saznala nešto DRUGO!

Bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mama je zamrzela i mene. Od prvog dana mi puni glavu kako ona (moja žena) nije za mene, da je iz loše porodice, da joj je mama (moja tašta) u svoje vreme bila najveća d.olja, a i dan danas je.

Kada me vidi da mojoj ženici pomažem da pere suđe i čisti kuću naprosto poludi. Sada je postala ubeđena da moj sin nije moj već da je to dete mog kuma.

Hoće da kaže da me vara sa mojim kumom, a sve zbog toga što sam ja crn, a moj sin plav, jer je povukao na moju suprugu koja je takođe plava. Ali plav je i moj kum. Dovoljno da moja pametna mama provali istinu.

U zadnje vreme je počela da je uhodi i juče mi je došla sva srećna jer konačno ima i dokaz da me žene vara, a onda je pokazala na svom mobilnom telefonu par fotografija kako moja supruga i kum ispijaju kafu u jednom restoranu nadomak grada.

Kada sam se nasmejao i kada je shvatila da me ponovo nije ubedila u svoje teorije zavere, onako drsko mi je rekla da sam totalna budala, da sam glup i da je magarac pametniji od mene.

U početku mi je smetala njena nervoza, a sada mi postaje simpatična. (Espreso.co.rs / Alo.rs)