Kristina (29) nađena MRTVA u policijskom kombiju: Kamere snimile MISTERIOZNI trenutak – porodica neutešna

Svijet

Kristina (29) nađena MRTVA u policijskom kombiju: Kamere snimile MISTERIOZNI trenutak – porodica neutešna

Kako je tamo dospela i šta se dogodilo, pitanja su koja su deo velike rekonstrukcije misterioznih događaja povezanih s njenom smrću

Kristina Nans (29) pronađena je mrtva 7. oktobra u policijskom kombiju na parkingu unutar kompleksu policijske uprave grada Hantsvil u Alabami. Njena porodica ne prestaje da zahteva odgovore, a policija je objavila snimak na kojem se vidi kako devojka ulazi u kombi.

Naime, policajac je primetio cipele kraj kombija s otvorenim prozorima, prišao mu i otkrio telo devojke. Kako je tamo dospela i šta se dogodilo, pitanja su koja su deo velike rekonstrukcije misterioznih događaja povezanih s njenom smrću.

Porodica je prijavila nestanak 2. oktobra. Načelnik policije Hantsvila De Vejn Mekarver je tokom konferencije za novinare rekao da je politika odeljenja da drži kombije zaključanim kad nisu u upotrebi. Ipak, Kristina je uspela da uđe u jedno od vozila koje se nekada koristilo za prevoz zatvorenika, a potom je prenamenjeno za prenos dokaza.

– Da je barem samo viknula nekome ili nečemu, jer je bilo nekoliko potencijalnih prilika da se ovo ne pretvori u tragediju. Nažalost, niko nije mogao da zaključi da je ona u tom kombiju, rekao je mekraver.

Na njenom telu nisu pronađeni tragovi povreda, ali još se čekaju toksikološki nalazi.

Policijska uprava Hantsvila pod lupom je porodice je porodice Nans i javnosti, koji se pitaju kako je devojka uspela da ostane neprimećena u vrlo prometnoj zoni 12 dana.

Prema navodima načelnika, policija je od početka tretirala slučaj kao kriminalističku istragu, a porodica je u početku davala pogrešan datum kada su je poslednji put videli.

Njena sestra Vitni rekla je da snimak koji je dat na uvid nije dovoljno jasno pokazivao da je reč o Kristini. (objektiv.rs)