Zora (28) je otišla sa drugaricama na ODMOR, a tamo ih je sačekao UŽAS: „Nismo mogle da izađemo iz vode“

Ispovijesti

Zora (28) je otišla sa drugaricama na ODMOR, a tamo ih je sačekao UŽAS: „Nismo mogle da izađemo iz vode“

Iako mnogi dugo isčekuju letovanje i putovanje, nekada stvari ne ispadnu onako kako smo planirali

Sezona godišnjh odmora je na izmaku, deca su se vratila u školske klupe, a sa njima i odrasli svojim obavezama. Ipak, mnogi od njih nikada neće zaborovati kako su se proveli na letovanju. Neka iskustva su prijatna i uobičajne, ali ponekad se deset dana koje smo želeli da provedemo u miru pretvore u noćnu moru.

Takva iskustva doživele su i žene koje su podelile svoje ispovesti, a mi vam prenosimo šta se to njima dogodilo.

Poslednji godišnji odmor

– Koje mi je bilo najgore leto, pitate? Pa svako leto mi je grozno jer ne mogu da odem na godišnji duže od nedelju dana.(i tako je od srednje škole). Radim u firmi u kojoj ne mogu da biram ni kada ni koliko odmora mogu da uzmem i dosta mi je svega – rekla je Mirela K. (22)

Zgodan Italijan

– Radije bih vam ispričala o najboljem letu: tog leta sam pala na foru. Pala sam na njegov kabriolet, zalizanu frizuru, kolonjsku vodu, taman ten i engleski s italijanskim naglaskom, dok je pokušavao da me odvede u krevet. Dopustila sam mu da igra tu svoju italijansku šarmersku igru i završili smo u krevetu. Bilo nam je magično – rekla je Ida K. (27)

Najgore leto ikad mi je bilo pre nekoliko godina jer je bilo radno

– Taman sam diplomirala (pjevanje na Muzičkoj akademiji) i nisam mogla da nađem posao. Prijatelj mi je predložio da odem sa njim i njegovim bendom na turneju po Jadranu i pristala sam. Bilo mi je grozno jer su zaboravili da mi kažu da su njihov repertoar isključivo narodnjaci! – Anja J (28).

Meni je svako leto bilo dobro

– Ali najbolje leto bilo mi je kad sam bila na medenome mesecu u Grčkoj. Bilo nam je fantastično – ispričala je Mia K (29).

Kampovanje

– Moje tri prijateljice i ja u malom iglu šatoru za dvoje. Jako loša ideja. Nije bilo struje, mi bez lampe, jedna klaustrofobična i nije htela da šator zatvorimo po noći, a nas tri nismo htele da spavamo u otvorenom šatoru. Sledeće jutro smo odlučile da se jako rano okupamo jer je u šatoru bilo vruće, i onda je odjednom počela takva oluja da smo od siline valova jedva izašle iz vode, a jedna od nas je nagazila i na komadić stakla i isekla se. Letovanje smo prekinule pre isteka tih planiranih sedam dana – požalila se Zora M. (28) (objektiv.rs)