Dve devojke poručile hranu kako bi dostavljača odvukle u krevet: Njegova reakcija ostaviće vas bez teksta

Svijet

Dve devojke poručile hranu kako bi dostavljača odvukle u krevet: Njegova reakcija ostaviće vas bez teksta

Holandska javnost ovih dana svedoči o izuzetno zanimljivom slučaju. Naime, dve lepotice iz Alkmara mogle bi završiti da završe u zatvoru na tri meseca jer su pokušale s*ksualno da iskoriste dostavljača pice.

Kato van der Kruk i Mišele de Koning tako bi mogle da dobiju kriminalne dosjee i za pedofiliju, budući da je dostavljač pica u vreme incidenta bio maloletan (imao je 17 godina).

Njih dve se inače nalaze na spisku od 500 najlepših žena u Holandiji, a obe su do sada imale priliku da poziraju za ugledne svetske erotske magazine.

Kako pišu tamošnji mediji, te večeri njih dve su bile u stanu u kojem je bilo s*ksa na sve strane, da su bile pod uticajem alkohola i dr*ga, te da su vrlo izazovno odevene dočekale mladića i krenule ga pipkaju po intimnim delovima tela.

Sve su to snimale telefonom, pa tužilaštvo nije imalo apsolutno nikakvih poteškoća tokom dokaznog postupka.

– Ovo je ultimativni san svakog dostavljača pica, ali i naš. Dođi da ga zajedno ispunimo – može se čuti tokom tog snimk koji traje 43 sekunde, a na kom se ujedno i vidi kako jedna od lepotica stavlja ruku na mladićevo međunožje.

Mladić se potom povukao uz izgovor da mora da nastavi da raditi, a na suđenju je rečeno da je nedugo zatim pretrpeo napad panike, budući da je u prošlosti bio s*ksualno zlostavljan.

Advokat je pokušao da obrani klijentkinje uz tvrdnju da je u pitanju bila šala koja je izmakla kontroli, da im se mladić činio starijim, ali ta priča nije prošla jer su ogorčene devojke nešto kasnije nazvale mladićevog poslodavca i zatražile da ga otpuste jer je odbio s*ks s njima, prenosi portal De Telegraaf. (objektiv.rs)