Izbola dečka posle svađe, pa u policiju došla u papučama: Tamo ih je zgrozila ovim što je uradila

Svijet

Izbola dečka posle svađe, pa u policiju došla u papučama: Tamo ih je zgrozila ovim što je uradila

Influenserka i model sa Instagrama Džini Eksam (22) izbola je posle svađe u kući dečka pod nadimkom Bejbiboj Pahulas, nakon čega ju je on prijavio policiji.

Ne samo što Džini nije pružala otpor prilikom privođenja, već se svo vreme smejala i igrala sa ogrlicom oko vrata kao da je reč o zabavnoj igri a ne potencijalnom ubistvu.

U policijsku stanicu svesno je došla u papučama, a tamo je nastavila da tokom ispitivanja vrti ogrlicu oko vrata što je zgrozilo policajce koji su se nemo gledali između sebe.

Eksam je određena kaucija između 10 i 50 hiljada dolara. Na Instagramu je posle saslušanja ostavila šokantnu poruku u stori.

– Smarala se u policiji jer sam napala dečka. Uzeli su mi je…i telefon, pa nisam mogla ranije da vam pišem – dodala je Džini koja je, kao zavisnica od društvenih mreža, odmah posle ispitivanja zamolila radnicu u policiji da je fotografiše.

Džinin dečko Bejbiboj ranjen je u ruku i rame, posle čega je krvav otišao u hol zgrade rekavši recepcionaru da pozove policiju i hitnu pomoć. Bejbiboj nije želeo da je tuži.

Džini Eksam pre svađe na Instagramu zamolila je fanove da je zaprate na OnlyFans stranici namenjenoj za starije od 18 godina.

Ovo nije prvi put da je problematična Njujorčanka u policiji. Prethodno je privođena zbog vožnje u pijanom stanju, ali i pokazivanja g*lih gr*di policajcima na ulici.

Bejbiboj Pahulasu su u međuvremenu doktori i sestre u bolnici ušili rane i otišao je kući s porukom da za Džini više neće da čuje. (objektiv.rs)