IMALI SU ODNOSE I PO DVA PUTA DNEVNO, a sada misli DA JE GEJ: Saznala je da radi nešto ŠOKANTNO, sve je PALO U VODU

Ispovijesti

IMALI SU ODNOSE I PO DVA PUTA DNEVNO, a sada misli DA JE GEJ: Saznala je da radi nešto ŠOKANTNO, sve je PALO U VODU

On je opisao celokupnu situaciju u pismu koje je poslao psihoterapeutkinji Deidre Sanders

“Supruga me je uhvatila kako gledam gej po*nić i sada misli da mi se ona ne dopada”, započeo je priču jedan Britanac.

On je opisao celokupnu situaciju u pismu koje je poslao psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

I zatražio je od nje savet.

“Oduvek sam sebe smatrao srećnikom, jer ona ima baš visok libido i pre rođenja našeg sina se*s smo imali jednom do dva puta dnevno”, kaže muškarac i naglašava da ona ima 32, a on 37 godina i da ona, i dva meseca nakon porođaja, ima bolove.

“Dogovorili smo se da mogu da gledam po*no filmove i da se zadovoljavam, dok ona ne bude bila spremna. Međutim, prošle nedelje me je zatekla kako gledam gej po*no film i briznula je u plač. Misli da je drugačije posmatram od kad se porodila i da je smatram toliko neatraktivnom da sam kompletno digao ruke od žena”, kaže.

“Pre nego što smo se venčali, spavao sam sa nekoliko momaka i uživao sam, ali nikada nisam imao osećanja ni prema jednom muškarcu. Kako da je ubedim da nisam gej i da sam zaista strejt?”, upitao je ovaj Britanac.

“Uživali ste u se*su sa muškarcima, tako da tu postoji neka vrsta privlačnosti. Nema ničeg neobičnog u tome da vas, u nekom trenutku života, privuče isti pol. To je zajedničko mnogim ljudima. Vaša supruga se, u ovom periodu, oseća vrlo ranjivo i bez samopouzdanja je. Jako je važno da je iznova i iznova uveravate da nema razloga da tako misli”, odgovorila je Deidre. (espreso.co.rs)