KADA JE VIDELA S KIME JE DEČKO VARA, ZGRANULA SE: Devojka opisala KRAH i BIZARAN način na koji je SVE SAZNALA!

Ispovijesti

KADA JE VIDELA S KIME JE DEČKO VARA, ZGRANULA SE: Devojka opisala KRAH i BIZARAN način na koji je SVE SAZNALA!

“Dečko me vara sa muškarcem i to sam saznala preko aplikacije za praćenje automobila”, započela je priču jedna Britanka.

Ona je poslala pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Na samom početku je naglasila da ona ima 31, a on 33 godine, da su zajedno tri godine i da imaju ćerku.

“Sve je bilo u redu dok nisam kupila auto. Nedugo nakon toga, počeo je da radi stvari zbog kojih sam postala sumnjičava. Bila sam kod kuće i čuvala sam našu ćerku, a on bi došao sa posla i pitao da uzme auto da bi obavio stvari kao što je kupovina piva iz prodavnice”, napisala je žena.

“Bio bi napolju satima, mnogo duže nego što je bilo potrebno da bude, a onda bi se pojavio sa izgovorima – red u prodavnici je bio predugačak, ili da je naleteo na prijatelja. Jedne noći sam uzela njegov telefon i u njemu pronašla provokativne poruke drugog muškarca u kojima ga pita kada će doći kod njega. Bila sam jako povređena”, napisala je žena.

“Suočila sam se sa njim, a on mi je rekao da je to samo “bezvezno ćaskanje” i da ništa nije značilo. Rekao je da je to uradio jer mu je bilo dosadno i da mu je teško zbog bebe, a onda je obećao da će prestati. Nije to uradio, ali je pre nekoliko meseci ponovo počeo da uzima auto. Znala sam da će me, ako ga budem pitala, lagati, pa sam postala detektiv. Iskoristila sam aplikaciju za praćenje automobila da saznam lokaciju na koju je otišao”, kaže.

“Prvi put je aplikacija pokazala da se nalazi kod jednog od prijatelja, ali je drugo veče parkirao kola u delu grada koji je poznat po tome da se gej muškarci nalaze zbog se*sa. Naš auto je tu bio parkiran, a kroz otvoren prozor sam ugledala polu-g*log muškarca na mom dečku. Bila sam krajnje šokirana i počela sam da lupam na vrata. Video me je, uspaničio se i odvezao se kao da sam pokušavala da ga opljačkam. Kasnije te večeri je tvrdio da u kolima nije bio on i da ih je neko drugi pozajmio. Šta da radim? Kaže da me voli, a našoj bebi je potreban otac”, zaključila je Britanka.

“Sami ste svedočili tome da je vaš dečko bio intiman sa drugim muškarcem. Mogu samo da zamislim koliko ste povređeni i koliko se osećate izdano. Ako vas voli, mora da bude otvoren i pošten prema vama. Postavite sebe i zdravlje svog deteta na prvo mesto. I, molim vas, pregledajte se na p*lne bolesti ukoliko ste nedavno imali se*s. Čak i ako ne ostanete zajedno, on i dalje može da bude dobar otac”, odgovorila je Deidre. (espreso.co.rs)