“Moraću i u ŠKOLI da ga hranim”: Majka zgrozila sve jer i dalje doji sina (6), a evo šta još radi

Zanimljivosti

“Moraću i u ŠKOLI da ga hranim”: Majka zgrozila sve jer i dalje doji sina (6), a evo šta još radi

Kaže da ne vidi ništa loše u tome

Britanka Šeril Vin (39) iz Vejkfilda dospela je do novinskih stubaca kada se na društvenim mrežama pročulo da i dalje do*i dva sina.

U do*enju naravno ništa čudno ne bi bilo da Šeril to ne čini sa šestogodišnjim i petogodišnjim dečacima.

Što je još luđe, Šeril je javno priznala da joj ne pada na pamet da prestane sa do*enjem sve dok dečaci sami ne kažu da je kraj.

– Spremna sam da ih do*im i kad krenu u školu. Stariji i dalje to voli – napisala je Šeril.

Ona tvrdi da je majčino mleko nešto što dečacima daje snagu i neophodnu sigurnost, ali i zaštitu u životu.

– To nas zbližava. Kad se prehlade, tu je majčino mleko koje ih odmah vrati u život. Nažalost, živimo u društvu koje ne pozdravlja ovako nešto – dodaje Šeril.

Ona je u snimcima otkrila i da i dalje nosi decu na rukama pre spavanja, što je tek šokiralo sve.

Pratioci su u komentarima bili nemilosrdni, mada je dosta njih i davalo dobre argumente zašto Šeril odmah mora da prestane sa do*enjem.

“Do*enje je zdravo do određenog trenutka. Posle toga, ne samo da zdravstveno praviš kontraefekat, već i iz psihološkog ugla njihovog odrastanja gledano”, “Vidim ja da ćeš ih do*iti i na 18. rođendanu”, “Ovo je iščašeno. Ne poznajem nijednu drugaricu koja je do*ila dalje od druge godine života dece”, “To mleko koje ti sad piju više nije zdravo”, bili su neki od komentara šokiranih pratilaca.

Šeril kaže da se ne osvrće na trolovanja po društvenim mrežama.

– Moj je cilj da ukažem na prednosti do*enja i posle društveno nametnute granice ‘dozvoljenog’. Kad sam sa starijim bila u parku prošle godine, dakle imao je pet godina, tražio je do*ku usred igranja i ja sam mu je ponudila. Bio je nervozan i odmah se tako smirio. Neki ljudi su me psovali, ali moj se sin smirio. To je i bio cilj – rekla je Šeril. (objektiv.rs)