NAKON ŠTO JE DEVOJKU UHVATIO U KREVETU SA OCEM: 10 godina čuva TAJNU koja će vas ŠOKIRATI

Ispovijesti

NAKON ŠTO JE DEVOJKU UHVATIO U KREVETU SA OCEM: 10 godina čuva TAJNU koja će vas ŠOKIRATI

– To iskustvo mi je bukvalno upropastilo život. Moji roditelji su se razveli, a ja sam, naravno, raskinuo sa devojkom. Teško je zamisliti gori početak ljubavnog života. Od tada je prošlo 10 godina i ja sam još nevin – priznaje on

Ona je bila njegova prva ljubav, mislio je da će zauvek biti zajedno, a onda je mladi Britanac na najgori način saznao da ga devojka vara s njegovim ocem.

– Kada sam imao 18 godina, upoznao sam divnu devojku koja je bila godinu dana starija. Zaljubio sam se u nju do ušiju. Ona je bila moja prva devojka i jedva sam čekao da izgubim nevinost sa njom – priča mladić i nastavlja:

– Mislio sam da će ona biti ona “prava”, a onda sam doživeo najveće poniženje u životu! Jednog dana dok je mama bila na poslu, vratio sam se ranije kući i zatekao sam oca u žestokoj akciji s mojom devojkom. Nisam mogao da verujem svojim očima!

– To iskustvo mi je bukvalno upropastilo život. Moji roditelji su se razveli, a ja sam, naravno, raskinuo sa devojkom. Teško je zamisliti gori početak ljubavnog života. Od tada je prošlo 10 godina i ja sam još nevin – priznaje on.

Imao sam nekoliko kratkih površnih veza, a zatim sam nedavno upoznao fantastičnu devojku koja ima 26 godina. Ona je u svemu različita od moje prve ljubavi i znam da je, za razliku od mene ranije vodila ljubav – objašnjava Englez.

– Nisam joj ispričao šta mi se dogodilo u prošlosti, kao i da sam devica. Toliko sam preplašen jer ne znam šta treba da radim u krevetu. Bojim se da ću je zbog svog neiskustva oterati od sbe – očajan je on.

Odgovor terapeuta:

Posle vašeg užasnog iskustva sasvim je prirodno da vam je teško da imate poverenja u neku drugu osobu kao i da se upustite u intimne odnose.

Međutim, pre svega, morate da budete otvoreni prema svojoj devojci. Ukoliko joj sve ne ispričate, rizikujete da je izgubite.

Ne žurite sa vođenjem ljubavi, već prvo sa njom podelite vašu prošlost i strahove. Dopustite joj da vam pomogne da shvatite da nemate razloga da se stidite.

Ako vas voli, pokazaće vam pravi način. (espreso.co.rs)