Dijana (21) nađena MRTVA: Telo nesrećne TRUDNICE otkriveno u šumi, policija traži ovog čoveka

Svijet

Dijana (21) nađena MRTVA: Telo nesrećne TRUDNICE otkriveno u šumi, policija traži ovog čoveka

Njena majka je rekla policiji da se par svađao pre njenog nestanka

Nestala trudnica iz Pensilvanije pronađena je mrtva u Filadelfiji ,a prema izveštajima, istražitelji tragaju za njenim dečkom.

Naime, 30. marta ove godine Dijanino telo je pronađeno u šumi na jugozapadu Filadelfije, otprilike jednu milju od mesta na kojem je automobil njenog dečka, Džastina Smita (23), izgoreo u plamenu.

Njena majka, Beti Čelini, rekla je policiji da se par svađao pre njenog nestanka. Poslednji put su zajedno viđeni u perionici u Jedonu.

Kako je saopštio policijski upravnik zaposlen na slučaju, njena smrt se istražuje kao ubistvo.

– To je strašno. Reči ne izražavaju kolika je tuga za mladom ženom koja je za sobom ostavila četvorogodišnje dete, a bila je trudna tri, četiri meseca i očekivala drugo dete. Reči ne mogu da opišu kolika je to tuga za njenu porodicu.

Čelini je za Inkvajerer rekla da je nazvala Smita nakon što se satima nije čula sa ćerkom i da je planirala da prijavi nestanak, što ga je navelo da joj spusti slušalicu.

Smitov mobilni telefon je isključen od 30. marta, a policija je pronašla ključeve njegovog automobila i novčanik u blizini njegovog zapaljenog automobila, nakon što je nestao.

Filadelfijska je ponovo zatražila pomoć javnosti u pronalaženju osumnjičenog za ubistvo trudne devojke.

Oni su izdali poternicu za Džastinom Smitom mesec dana nakon otkrića monstruoznog zločina, a ovaj 23-godišnjak se tereti za ubistvo 21-godišnje Dijane Bris i njenog nerođenog deteta. (objektiv.rs)