DOK SAM RAĐALA, VARAO ME JE SA MOJOM MAJKOM: Kada sam našla fotke, ostala sam U ŠOKU

Ispovijesti

DOK SAM RAĐALA, VARAO ME JE SA MOJOM MAJKOM: Kada sam našla fotke, ostala sam U ŠOKU

Bila sam slomljena i mesecima sam krivila sebe, priseća se devojka koja je odmah odlučila prekinuti sve veze s Ryanom i s mamom, pa je nju nazvala i rekla da je ne želi više nikad ni videti, a njemu spakovala stvari, bacila ih kroz prozor i izbacila ga

Svojim je viralnim videom Britanka Alyssa-Mae Harrison (21) šokirala pratioce ispričavši kako je pri tri godine bivši dečko Ryan, s kojim je provela sedam godina, varao dok je ona u bolnici rađala njihovo prvo dete – i to s njenom mamom!

– Početak moje veze s Ryanom bio je savršen, stalno smo bili zajedno i nismo mogli ni par sati jedan bez drugog – priča Harrison u svom viralnom videu koji je u samo nekoliko dana pogledan čak 12 miliona puta.

Nakon nekog vremena ju je, kaže, Ryan počeo varati, no ona mu je sve opraštala verujući da će se promeniti.

– Znao je plakati i moliti me da ne odem – prisetila se Harrison, kojoj su početkom februara 2018. počeli jaki trudovi pa je otišla u bolnicu. Nekoliko je puta, kaže, pokušala nazvati Ryana koji se dugo nije javljao, a kad ga je napokon dobila rekao joj je da mu je nešto iskrslo i da verovatno neće uspeti doći na vreme da bude s njom dok rađa.

– Nekoliko sati nakon poroda došao je videti mene i bebu, a izgledao je normalno, ništa mi u njegovim ponašanju nije bilo čudno… – kaže 21-godišnjakinja.

Nakon dva, tri dana ona i sin su otpušteni iz bolnice, a Ryan je došao po njih i opet je izgledao normalno, čak uzbuđeno jer prvi put kući vodi i svog sina.

– Tek dve godine kasnije komšinica mi je rekla da mi želi nešto pokazati; imala je snimku s kamere ispred moje kuće na kojoj se vidi kako moja mama nekoliko puta dolazi i odlazi dok sam ja bila u bolnici, što mi je bilo jako čudno – rekla je, a instinkt joj je govorio da nešto ‘ne štima’…

Zato je, kaže,odlučila pregledati Ryanove poruke među kojima je, osim prepiske s njenom mamom, pronašla i mamine fotografije. Kad je to pokazala Ryanu, nije mu preostalo ništa nego priznati.

@alyssa_mae1320

This actually happened 😂🤦🏻‍♀️🤮

♬ My Mom – Eminem

– Bila sam slomljena i mesecima sam krivila sebe – priseća se devojka koja je odmah odlučila prekinuti sve veze s Ryanom i s mamom, pa je nju nazvala i rekla da je ne želi više nikad videti, a njemu bacila stvari kroz prozor i izbacila ga iz stana. To joj je, kaže, bila najbolja odluka u životu, a s tim su se složili i TikTok pratioci kojima je njena priča bila toliko šokantna da su mnogi mislili da je reč o neukusnoj šali.

Onima koji možda sada prolaze kroz neku sličnu izdaju partnera i druge bliske osobe 21-godišnjakinja savetuje da takve stvari nikako ne praštaju.

– Verujte mi, takvi se ljudi ne menjaju i samo ćete sebi napraviti loše ako s njima ne prekinete svaki odnos – rekla je i poručila svima da ‘stave sebe na prvo mesto i da se nikad ne zadovolje s manjim od onog što zaslužuju’. (espreso.co.rs)