Probudila se sa NADUVENIM USTIMA poput pesnice: Pomislila je da će umreti, a onda je otkrila ovo

Zanimljivosti

Probudila se sa NADUVENIM USTIMA poput pesnice: Pomislila je da će umreti, a onda je otkrila ovo

Posavetovala je pratioce na društvenim mrežama da vode računa o higijeni doma

Natali Galdino iz brazilskog Sao Visentea morala je da ode u bolnicu nakon što se ujutru probudila sa otečenim usnama poput pesnice nakon što ju je na spavanju ujela stonoga.

– Spavala sam i kao kroz san sam osetila da me je nešto ubolo u gornju usnu. Videla sam da mi se stonoga zalepila za ćebe i da joj je jedna od kandži ostala na mojim ustima, ali pošto je bio mrak, samo sam je povukla. To je trajalo pet sekundi, ali nisam uspela da je odlepim. Ustala sam iz kreveta, upalila svetlo i videla posekotinu – navela je Natali.

Iako otrov stonoge izaziva bol i otok, obično je bezopasan za ljude. Međutim, Natali je bila zabrinuta jer ju je stonoga ujela na nezgodno mesto.

Takođe je zadobila i otežano disanje.

– Odmah su počela da mi otiču usta i otrčala sam u bolnicu. Tamo su mi dali lek protiv bola i protiv alergije. Vratila sam se kući i trebalo mi je dva dana da mi se usne vrate u normalu.

Ona je priznala da je bila zabrinuta jer nije znala mnogo o stonogama, a u ponekim trenucima pomislila je čak i da će umreti.

Nekoliko dana kasnije se potpuno oporavila, a priču je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu i upozorila ih da takva stvorenja vole vlagu, tako da treba voditi računa o održavanju doma. (objektiv.rs)