Sara otišla kod KOZMETIČARA na tretman koji žene obožavaju i gorko se POKAJALA: “Šta ovo uradih?”

Zanimljivosti

Sara otišla kod KOZMETIČARA na tretman koji žene obožavaju i gorko se POKAJALA: “Šta ovo uradih?”

Praćenje svih najnovijih trendova lepote može biti prava borba, posebno kada niste sigurni šta da očekujete od rezultata vašeg odlaska kod kozmetičara.

Jedna TikTok korisnica je nedavno na teži način otkrila da praćenje trendova nije uvek dobra ideja, nakon što je odlučila da isproba tretman zvan „laminacija“, odnosno podizanje obrva i bila je šokirana konačnim izgledom.

Naime, Sara Doneli se šokirala kada je videla kako izgleda nakon ovog tretmana, a svoje pratioce je najpre držala u izvesnosti, pre nego što im je pokazala kako izgleda.

U snimku koji je podelila, Sara je napisala:

– Upravo sam uradila pozidanje obrva, i to je u redu. Ali, ne mogu da prestanem da im se smejem, izgledam urnebesno – rekla je ona i potom se zapitala:

– Šta ovo uradih? Ne znam da li da se smejem ili plačem.

Ona se konstantno smejala dok je pokazivala svoje obrve pratiocima, koje su bile bujne i crne boje – u kontrastu sa njenom plavom kosom. (objektiv.rs)

@sarahdonnelly5

I was trying to keep up with the kids, so I got my brows laminated, and this happened. 🙈 #fyp #foryou #foryoupage #funny #comedy #laugh #eyebrows #gonewrong #hadtoshare

♬ original sound – Sarah Donnelly