VIĐALI SMO SE 6 MESECI, A ONDA MI JE NJEGOV MOBILNI DOSPEO U RUKE: Otkrila sam kakvu JEZIVU tajnu krije, ŠOK

Ispovijesti

VIĐALI SMO SE 6 MESECI, A ONDA MI JE NJEGOV MOBILNI DOSPEO U RUKE: Otkrila sam kakvu JEZIVU tajnu krije, ŠOK

Boji se da samo gubi vreme u vezi s njime te da mu nikada neće biti dovoljna kao partnerka pa za savet pita stručnjakinju

Čini mi se kao da moj partner ima dve ličnosti, onu koju poznajem i tajnu verziju koju ne znam. On je muškarac od 30 godina i preselio se kod mene kada je počela pandemija. Pre toga smo izlazili šest meseci. Isprva je bilo super, ali onda je strast nestala – napisala je jedna devojka za psihoterapeutkinju Deidre.

-Počeo je biti tajnovit u vezi svog mobitela. Jednog poslepodneva otišao je s prijateljem na piće, ali je mobitel ostavio kod kuće. Odlučila ga je proveriti i otkrila je da ima najmanje šest aplikacija za upoznavanje starijih žena. – Stranice su pokazale da je tražio “zabavu” sa ženama u pedesetim, šezdesetim, pa čak i sedamdesetim godinama. Osećam se izdano. Da li on više voli se*s sa starijim ženama od mene? Gubim li vreme s njim? – nastavila je.

– On ima stranu za koju niste bili svesni, ali bez obzira na to da li je njegov interes uglavnom za mlađe žene ili starije, on vas još uvek izdaje. Ako se ne suočite s njim, to će vas učiniti još više povređenom. Pronađite miran trenutak da kažete da osećate da stvari više nisu iste. Spomenite da ste videli aplikaciju za upoznavanje na njegovom mobitelu i vidite što će vam reći – odgovorila joj je stručnjakinja. (espreso.co.rs)