Žena me je prevarila s kolegom sa posla, onda me je još više ponizila, a na kraju je usledio totalni ŠOK!

Zanimljivosti

Žena me je prevarila s kolegom sa posla, onda me je još više ponizila, a na kraju je usledio totalni ŠOK!

Zbog ženine preljube on je prošao kroz trostruku agoniju

Da postoje i gore stvari od preljube, uverio se Britanac koji je prošao kroz pravu porodičnu agoniju nakon što je saznao da ga supruga vara.

“U braku smo 17 godina, i imamo desetogodišnjeg sina i jednogodišnju ćerku. Oboje imamo 39 godina, ona radi kao agent za nekretnine, a ja sam poslovođa u prodavnici”, započinje on svoju priču.

“Kada dobro razmislim, trebalo je da prepoznam znake da nešto nije u redu. Počela je da kupuje skupu odeću preko interneta i trošila je duplo više novca na šminku i doterivanje”, kaže Englez i nastavlja:

“Jednog popodneva odlučio sam da je iznenadim na poslu i odvedem je na večeru. Ona je bila na terenu, a njena koleginica me je gledala sa prezirom, i onda me je načisto šokirala kada mi je rekla: “Ne mogu da verujem da imaš hrabrosti ovde da se pojaviš nakon onoga što si uradio svojoj ženi”.

“Kada sam došao kući, suočio sam se sa ženom i počeo da je ispitujem. Prvo se branila i tvrdila da je špijuniram, a onda se “slomila” i kroz suze mi priznala da ima aferu s kolegom sa posla. Kada su ostali njeni saradnici saznali za to, ona im je rekla da je ja fizički zlostavljam”, objašnjava muškarac.

“To me je šokiralo do srži! Bilo je gore od prevare jer uvek sam se prema njoj odnosio sa najvećim poštovanjem. Odmah sam tzražio razvod, a onda je usledio novi šok, rekla mi je da je trudna sa našim drugim detetom”, kaže Britanac.

“Trebalo mi je neko vreme, ali odlučio sam da pokušamo da izvučemo najbolje iz onoga što imamo. Afera je završena, ali ja i dalje nisam srećan. Počeo sam da komuniciram sa ženama preko dejting sajtova, ali posle svake te seanse osećam krivicu i pitam se kako sam dospeo u ovakvu fazu”, zaključio je prevareni muž. (objektiv.rs)