Dodirnuo joj spontano KOLENO na sedeljci, posle čega joj je pao mrak na oči: Usledila je brutalna osveta

Svijet

Dodirnuo joj spontano KOLENO na sedeljci, posle čega joj je pao mrak na oči: Usledila je brutalna osveta

Ovakav epilog zabave niko ni u najgoroj noćnoj mori nije očekivao

Britanka Ketrin Meri Džons (41) pretukla je posle sedeljke na ulici Džona Vitlbija (36) metalnom šipkom jer ju je tokom zabave kod prijatelja neprikladno dodirnuo po kolenu, što joj se očito nimalo nije dopalo.

Majka troje dece zbog ovog napada uhapšena je i zatvorena na 30 meseci.

Ketrin Džons bila je na sedeljci sa partnerom, zabavi koju je priredila upravo Džonova bivša devojka Hejli.

Na sedeljci se mnogo pilo i pevalo, pa je u nekom trenutku kada je ostala sama Ketrin Džonov potez doživela kao udvaranje, što ju je razbesnelo.

Napad se dogodio u pola sedam ujutro kada su se svi vraćali sa sedeljke. Ketrin se sakrila u žbunju kraj zgrade čekajući da se Džon sam uputi ka kući, a onda ga je udarila po glavi šipkom. Kada je pao, nastavila je da ga udara do te mere, da nesrećni muškarac više neće moći da hoda kao pre.

Ne samo što nije marila za to da ga je napadom pretvorila u invalida, već mu je ponosno rekla da tako prolaze muškarci koji se udvaraju zauzetim ženama.

Tada je na ulicu istrčao i Džoel Hol, Ketrinin partner koji ne samo što je nije zaustavio u prebijanju Vitlbija, već joj se pridružio udarajući čoveka na zemlji u glavu.

Jedan od svedoka sa prozora obližnje zgrade rekao je da je čovek na zemlji molio par da prestane s napadom, dok je žena svo vreme vrištala u magnovenju probudivši ceo komšiluk.

– Delovalo mi je da će ga na licu mesta ubiti. Nije želela da prestane sa udaranjem – rekao je svedok.

Džon Vitlbi pretrpeo je nagnječenje lobanje, polomljena rebra i nogu i narednih dana ležao je u bolnici. Policiji je rekao da je njegova ruka na sedeljci spontano došla do Ketrininog kolena dok joj je pričao neku priču i da nije toliko lud da bi joj se udvarao kad je i sam otac dvoje dece i ima partnerku.

– Bila je pijana, kao i njen dečko. Udarali su me toliko da sam na kraju izgubio svest. Želeo bih da dobije najstrožu moguću kaznu – rekao je Vitlbi na sudu. (objektiv.rs)