IMAM DIVNOG MUŽA, 2 ODRASLE ĆERKE, A JEDNA STVAR ME PROGANJA: Žena priznala kakav problem ima već godinama i ne može da ga se REŠI…

Zanimljivosti

IMAM DIVNOG MUŽA, 2 ODRASLE ĆERKE, A JEDNA STVAR ME PROGANJA: Žena priznala kakav problem ima već godinama i ne može da ga se REŠI…

Žena je potražila savet stručnjaka zbog problema koji ima u privatnom životu, a podelila ga je anonimno sa svima. Naime, ona ne može da prestane da misli o dečku s kojim je izlazila dve godine dok su bili tinejdžeri.

– Završila sam vezu s njim prilično loše i kasnije zažalila. Sada se već oženio i ima svoju porodicu – napisala je žena koja je u braku već 38 godina te ima dve odrasle ćerke.

Donedavno je njen dečko iz detinjstva još uvek živro na tom području, ali već ga godinama nije videla, iako se uvek nadala da će možda naleteti na njega.

– Upravo sam čula od prijatelja da se odselio iz tog naselja i osećam se beznadežno. Znam da je to smešno, ali se pitam da li ikada razmišlja o meni tokom godina. Bio je moj prvi ozbiljni dečko i osećam se kao blesava tinejdžerka – nastavila je.

– Osećati se sentimentalno zbog prve ljubavi je sasvim normalno. Gotovo nijedna veza ne završava bez osećaja, ali na prethodne veze često gledamo kroz ružičaste naočare. Prve ljubavi imaju posebnu snagu da osetimo nostalgiju za prošlošću. Ostavite ovog muškarca i skoncentrišite se na odnos sa svojim mužem – odgovorila joj je savetnica za muško-ženske odnose Deidre Sanders. (Kurir.rs/TheSun)