JEZIVO! Dečak upao dva puta u vodu, a onda je otkrivena STRAŠNA istina: Majka je samo čula plač (VIDEO)

Svijet

JEZIVO! Dečak upao dva puta u vodu, a onda je otkrivena STRAŠNA istina: Majka je samo čula plač (VIDEO)

Dečaku je najteže povređena noga

Čarli Bul (12) igrao se sa drugarima kada ga je odjednom ujeo krokodil. Četiri metra dug reptil ujeo je dečaka za nogu, a zatim ga odvukao u vodu tokom odmora u Meksiku.

Dečaku je najteže povređena noga, a lekari su se plašili da će možda morati da je amputiraju. Čarli je četiri nedelje proveo u bolnici, a za to vreme imao je nekoliko operacija i konstantno je morao da prima antibiotike.

Tek posle četiri meseca, dečak je uspeo da stane na noge. Njegova majka je u izjavi za magazin People rekla da se se incident dogodio oko devet uveče dok se dečak igrao sa drugarima na igralištu jednog hotela dok su bili na odmoru u Meksiku.

– Moj sin je znao da se krokodili nalaze u laguni, ali niko od nas nije znao da oni mogu da iskoče i odvuku nekoga u vodu – rekla je dečakova majka.

Čarlijev drug koji se te večeri igrao sa njim rekao je da je odjednom primetio da njegovog prijatelja više nema.

– Pogledao sam okolo i video Čarlija u vodi, tada sam mislio da je samo upao unutra – rekao je on.

Čarli je rekao da je pokušavao da se odbrani ali da ništa nije mogao da učini jer je krokodil bio previše jak za njega.

-Dva puta me je odvukao ispod površine vode. U početku nisam osećao bol, osećao sam kao da me je neko stegao za nogu. Izgledalo je kao da njegove čeljusti zarivene u moju nogu zadržavaju krv unutar noge, pa me je manje bolelo – rekao je Čarli.

Majka jednog od dečaka čula je Čarlijev plač i odmah je dotrčala do lagune. Ostali gosti hotela i zaposleni takođe su priskočili u pomoć. Jedan muškarac izvlačio je dečaka iz čeljusti krokodila, dok su trojica pokušala da zadrže krokodila za noge kako bi uspeli da oslobode Čarlija. Nakon nekoliko minuta duge borbe, uspeli su da izvuku dečaka na sigurno, prenosi Bild.

Čarlijeva majka zahvalna je upravi hotela koja je u celosti pokrila troškove lečenja.

– Rizort je izgrađen na laguni, ne postoji adekvatna zaštitna ograda između lagune i smeštaja. Takođe nigde nema upozorenja na opasnost – rekal je Čarlijeva majka.

Nakon incidenta uprava hotela rešila je da ispravi grešku i sada je laguna obezbeđena kako se ovakve nesreće više ne bi ponovile. (objektiv.rs)