Mladoženja pravio haos – “Lažete me”: Završila se svadba, izvadio je pištolj i zapucao u druga, a onda je krenuo na mladu

Svijet

Mladoženja pravio haos – “Lažete me”: Završila se svadba, izvadio je pištolj i zapucao u druga, a onda je krenuo na mladu

Niko se tome nije nadao.

Devin Hose Džouns (30) i njegova nevjesta vozili su se žrtvama nakon vjenčanja u subotu uveče, kad su upala u saobraćajni špic. Bilo je oko 11 uveče, dva muškarca su započela svađu u automobilu. Džouns je potom izvukao svoje oružje i poganjao svog prijatelja između kolone vozila na autoputu, te zapucao i ranio ga u nogu, rekla je policija, prenio je “Njujork post”.

Džounsova žena je u međuvremenu zaustavila kola hitne pomoći i rekla bolničarima da njen suprug pokušava da je ubije, nakon čega se zatvorila u vozilu. Džouns je pokušao da nasilno uđe u ambulantna kola, ali policija ga je uhvatila i uhapsila, piše “Srbija danas“.

Optužnica će biti podnijeta u nedjelju.

Još jedan čovjek je ranjen u incidentu, nakon što je metak koji je Džouns ispalio prošao kroz stražnji prozor njegovog automobila. Njemu je povrijeđena ruka.

Žrtve su prebačene helikopterom u bolnicu u Nju Orleansu i u stabilnom su stanju. Istraga je u toku. (haber.ba)