POSLE 12 GODINA BRAKA RAZOTKRIO SAM ŽENINU AFERU: A onda sam se odlučio na SUROVU OSVETU sa DRUGOM DEVOJKOM

Zanimljivosti

POSLE 12 GODINA BRAKA RAZOTKRIO SAM ŽENINU AFERU: A onda sam se odlučio na SUROVU OSVETU sa DRUGOM DEVOJKOM

Prevaru svako doživi na različite načine. Većina ljudi bude emotivno skrhana, dok drugi sabrano i mirno odreaguju, napuštajući neverne partnere. Jedan Britanac skovao je interesantan plan kako da se osveti ženi kada je, sasvim slučajno, saznao da ga je prevarila.

Svoju ispovest je počeo objašnjavajući kako je uopšte saznao za ženinu prevaru:

– Našu mačku je u toku noći napala lisica, i ujutru smo je zatekli jedva živu u dvorištu. ako su žena i sin bili krajnje uznemireni stajali u dvorištu, kao jedini pribran u tom momentu, utrčao sam u kuću kako bih se domogao najbližeg telefona i pozvao veterinara.

– Uzeo sam ženin telefon, i u tom trenutku, stigla joj je poruka. Zanemeo sam kad sam shvatio da joj piše moj drug sa fudbala. Nisam znao ni da se poznaju.

– Kako mi je to bilo sumnjivo, prelistao sam poruke i shvatio da se već duže viđaju bez mog znanja. Nisam mogao da poverujem da mi je nakon 12 godina braka uradila tako nešto – rekao je Britanac.

Priznaje da se osećao slomljeno, i da isprva nije znao kako da postupi. Međutim, njegova bol nije dugo trajala. Čudnim spletom okolnosti, rešenje se nametnulo samo:

– Nekoliko dana nakon toga, bio sam svedok saobraćajne nezgode, i pozvan sam na svedočenje. Kada sam došao u policijsku stanicu, sreo sam ženinu prijateljicu koja je tamo radila. Tada sam prosto osetio šta treba da uradim!

– Ona je bila vitka, tridesetpetogodišnja brineta, bez muža. Po gradu su se o njoj pričale razne stvari, naročito o njenim apetitima kada se radi o muškarcima. Situacija se namestila sama, kada mi je na kraju kratkog razgovora rekla da je pozovem ako mi bilo šta bude potrebno.

– To sam i uradio naredno veče. Otišao sam kod nje i ispričao joj šta se desilo. Bila je vrlo saosećajna.

– Nakon toga, uz koju čašu alkohola više, počeo sam da joj se udvaram, i sledeće čega se sećam je-nas dvoje u njenoj spavaćoj sobi. Bilo mi je fenomenalno! Najvažnije od svega-bol oko ženine prevare je potpuno iščezao!

– Nastavili smo da se viđamo, i potajno – jedva čekam da žena otkrije. Osveta je za mene najbolje rešenje – završio je Britanac svoju neobičnu priču. (espreso.co.rs)