Roditelji su više cenili njegovog brata, dok su njega zapostavljali: Rešio je BRUTALNO da ih ponizi

Ispovijesti

Roditelji su više cenili njegovog brata, dok su njega zapostavljali: Rešio je BRUTALNO da ih ponizi

Na kraju su morali da mu se izvine

Jedan tinejdžer godinama se osećao zapostavljeno od strane svojih roditelja koji su, kako tvrdi, više pažnje posvećivali njegovom mlađem bratu, pa je svoju priču odlučio da podeliti na Redditu.

– Moji roditelji su uvek favorizovali mog mlađeg brata. Nisam bio nevoljen, ali bilo je očito do koga im je stalo više – počeo je 18-godišnjak svoju priču.

Kako bi kupio sebi automobil, osim što je pohađao školu, morao je i da radi, dok je njegov mlađi brat na poklon od roditelja dobio auto. Ista stvar je bila i sa odećom, video igrama, mobilnim telefonima…

Osamnaestogodišnjak trenutno pauzira između srednje škole i fakulteta kako bi zaradio novac za školarinu, no onda je čuo svoje roditelje kako razgovaraju o tome koliko će plaćati školarinu njegovom bratu.

– Tajno sam snimao razgovor i onda sam došao i pitao ih zašto će bratu platiti fakultet, a meni ne. Nisu primetili da ih snimam, te su mi rekli da bratu treba veća pomoć od mene. Rekao sam im da ja ne dobijam nikakvu pomoć, te da prema tome ne bi trebaolo ni on. Postavio sam im još nekoliko pitanja, a oni su se naljutili i otac mi je rekao da je možda vreme da se odselim te da im je dosta da mi daju krov nad glavom – prisetio se on.

Nekoliko sati kasnije, roditelji su mu upali u sobu i galamili na njega jer sada “loše izgledaju u javnosti”.

– Moji baka i deda kontaktirali su me kasnije i rekli da su šokirani, te da će doći kod nas idući dan. Posetili su moje roditelje i očitali su im lekciju, posle koje su oni samo sedeli i gledali u pod. Saznao sam da su godinama primali novac od bake i deke za porodične troškove. Roditelji su mi se izvinili, no zvučali su kao da su morali – otkrio je tinejdžer. (objektiv.rs)