Mislio je da je prelepa Olga ljubav njegovog života: Zbog jedne greške svet mu se srušio u trenu

Ispovijesti

Mislio je da je prelepa Olga ljubav njegovog života: Zbog jedne greške svet mu se srušio u trenu

Savetuje drugima da dobro paze i da ne budu žrtve kao on

Kada je Britanac Kolin Or preko jedne internet stranice za upoznavanje upoznao Ukrajinku Olgu Marčenko, mislio je da je to ljubav njegovog života.

On i Ukrajinka razmenili su više stotina elektronskih poruka, hiljade poruka na WhatsApp-u, brojne telefonske pozive i fotografije.

Kolin je tokom njihove veze Olgi slao i novac koji joj je bio potreban za izdržavanje ćerke s kojom je živela u ukrajinskom Lugansku.

Nakon nekoliko meseci onlajn veze, Olga mu je priznala kako bi volela da živi u Edinburgu s njim.

Kolin je odmah pohitao da joj pošalje novac, no kada je došlo vreme da napokon uživo vidi izabranicu svog srca, duboko se razočarao.

Olga je s ćerkom trebalo da sleti na aerodrom u Edinburgu, a Kolinu je opisala šta obe imaju na sebi kako bi ih lakše prepoznao, prenosi britanski San.

No, kad je došao na aerodrom kako bi ih pokupio, njih dvije nisu izišle iz aviona koji je stigao iz Ukrajine.

Kolin je pomislio kako se Olgi nešto dogodilo, pa je policiji prijavio njen nestanak. No, policija mu je otkrila kako osoba pod tim imenom stanuje van Velike Britanije, te da nije nestala.

Škot je tada shvatio da ga je fatalna Ukrajinka prevarila i to zbog 1.600 funti koje joj je on tokom njihove veze poslao.

– Naravno da sam u početku umeo da pomislim da je možda reč o prevarantkinji. No, nakon svih poruka, poziva i svega što smo prošli zajedno, mislio sam da sam napokon pronašao nekoga za sebe – rekao je tada ovaj 40-godišnjak.

– Kada bih mogao da razgovaram s njom, samo bih hteo da je pitam zašto baš ja. Od milion drugih muškaraca, zašto je izabrala radničkog muškarca srednje klase kako bi od njega krala. Krvavo sam radio i zaradio diskurs herniju, zbog čega moram na operaciju, a sve zato što sam njoj i njenoj ćerki hteo da pomognem – kazao je Kolin koji je svojim primeerom želeo da upozori druge ljude da ne veruju svima koje upoznaju na internetu, uprkos tome kako se oni predstavljaju. (objektiv.rs)