Ugrađivao kamere u kupatila da bi gledao ljude kako se kupaju: Odala ga je jedna FATALNA greška

Svijet

Ugrađivao kamere u kupatila da bi gledao ljude kako se kupaju: Odala ga je jedna FATALNA greška

Moraće u zatvor

Vodoinstalater Džejms Hulm (57) uhapšen je zbog toga što je prilikom radova u kupatilu instalirao kamere u domove mušterija kako bi mogao da ih posmatra kako se kupaju.

Njegove kriminalne radnje otkrivene su tek nakon incidenta koji se dogodio u Kliftonu, kada je jedna žena sasvim slučajno pronašla jednu od kamera u svovm toaletu u prizemlju, koja je bila pričvršćena za lavabo.

Nakon što je pronašla kameru, odmah se suočila sa njim, nakon čega je priznao šta je uradio i pobegao sa imanja zajedno sa uređajem za snimanje, prenosi Metro.

Žena je slučaj prijavila policiji, a Hulm je ubrzo nakon toga uhapšen.

Otkriveno je da je isto to radio i u ostalim kupatilama gde je imao intervencije oko cevovoda, a kada su istražitelji pretražili njegove telefone i laptopove, otkrili su više od 300 fotografija nagih ljudi iz kupatila, što žena, što muškaraca, što dece.

On je priznao da je kamere postavljao kako bi zadovoljavao svoje s*ksualne potrebe, ali je porekao da je pedofil i da se nije nikaddd samozadovoljavao gledajući g*lu decu.

– Ovo je teška povreda poverenja i invaziija na privatnost na unapred smišljen način radi sopstvenog s*ksualnog zadovoljlstva. Hulm će do kraja života morati da živi sa ovom sramotom – naveo je inspektor Džonatan Kuper.

Hulm je osuđen na 12. messeci zatovra na završnom ročištu. (objektiv.rs)