Baba mu ostavila NASLEDSTVO, a onda je ostatak familije “NAGRNUO” na njega: “To nije moj problem”

Zanimljivosti

Baba mu ostavila NASLEDSTVO, a onda je ostatak familije “NAGRNUO” na njega: “To nije moj problem”

Kako je ispričao, on je baki pomogao onda kada su joj svi okrenuli leđa

Nažalost, neretko se kod podele imovine, dešava da dođe do ozbiljnog spora u porodici. To je doživeo i jedan mladić koji je potom objasnio šta se tačno dogodilo, i zbog čega ga je familija napala.

On je, naime, anonimno podelio svoju priču i istakao da je osam godina ranije njegovoj baki trebalo da pozajmi nešto novca i da niko drugi nije ponudio pomoć, osim njega.

Srećom, čovek, u to vreme student, dobio je povraćaj za neke školarine pa je odlučio da novac da svojoj baki, a novac nikada nije tražio nazad.

Onda kada je ona nažalost preminula, ostao je iznenađen što je nasledio njen dom, koji je bio u odličnoj oblasti i vredan mnogo novca – a sada je njegova porodica doslovno besna što je čitava imovina ostavljena samo njemu.

On se potom požalio na Reditu i istakao:

– U testamentu mi je baka ostavila svoju kuću sa četiri spavaće sobe i dva kupatila. Sada sam vlasnik kuće u srcu Atlante. Vrhunska nekretnina, ako mogu tako da kažem. Planiram da se uselim krajem meseca pre nego što obavim manje sređivanje i renoviranje – rekao je on i dodao:

– Međutim, moja rođaka je ljuta na mene jer sam dobio kuću. Rekla je da dam njoj kuću, pošto nemam dece. Mislio sam da je vam pameti, a onda sam video da je ostatak porodice uz nju. Nije moj problem što ima decu – zaključio je on. (objektiv.rs)