Mladoženja došao pijan na vjenčanje, pa odveo djeverušu u sobu: Mlada mu se uveče brutalno osvetila

Zanimljivosti

Mladoženja došao pijan na vjenčanje, pa odveo djeverušu u sobu: Mlada mu se uveče brutalno osvetila

Tačno je znala šta radi, samo je čekala pravi trenutak za to.

Dvaedesetdvogodišnji Indijac iz države Utar Pradeš došao je na sopstveno vjenčanje pijan.

Nakon što je momak iz sela Kutilija Ahina polivao goste pićem, neposredno pred glavni obred sa mladom, uhvatio je jednu od djeveruša za ruku i pred šokiranim članovima obje porodice, odveo ju je u sobu iza sale za vjenčanje, piše The Times Of India.

Kako su se zaključali u sobi, niko nije mogao da uđe unutra i zamoli mladoženju da se vrati prvobitnoj dužnosti zbog koje je i došao na svadbu.

Mlada, rodom iz sela Tikri, za to vrijeme sjedila je bijesna sa svojim članovima porodice, budući da mladoženjine nije poznavala jer je bio ugovoreni brak.

Nakon što je mladoženja izašao napolje, mlada mu je pred svima opalila šamar, a onda ga je uhvatila za ruku i bukvalno odvela u brak. Vjenčanje je nekako nastavljeno, s tim što mlada i mladoženja riječ nisu prozborili do večeri, a onda je uzvratila istom mjerom.

Odabrala je jednog od momaka sa mladoženjine strane, pa ga je odvela u istu onu sobu gdje je njen novopečeni “dragi” boravio s djeverušom. Nije poznato šta su tamo radili, ali je mlada po izlasku nazad još jednom lupila šamar suprugu poručivši mu pred svima da se u kući ni za šta neće pitati.

Mladoženja nije ni reagovao koliko je bio pijan. Zapravo je samo sjeo na stolicu i nastavio je da se smije kao da se ništa ne dešava.

– Bila je bijesna kao ris. Držala je flašu u ruci, htjela je da mu je razlupa o glavu. Nema dileme da je doživjela veliko poniženje kad je mladoženja otišao s djeverušom u sobu. Ipak mislim da će se ovaj brak narednih dana i završiti. Nema šanse da ovakav odnos može da potraje i uspije – rekao je mladin otac za medije, kada su se snimci sa svadbe pojavili na društvenim mrežama.

Inače, familija sa mladoženjine strane još u toku svadbe je vratila poklone mladinim rođacima, kako bi im na taj način pokazala da se izvinjava zbog pijanog momka i svega što je žena zbog njega istrpjela na vjenčanju, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)