ON IMA 23, A ONA 77, U SREĆNOM BRAKU SU ŠEST GODINA: S njom je pronašao sreću, otkrio i kakva im je VRELA AKCIJA

Zanimljivosti

ON IMA 23, A ONA 77, U SREĆNOM BRAKU SU ŠEST GODINA: S njom je pronašao sreću, otkrio i kakva im je VRELA AKCIJA

– Nemojte dopustiti da neko stane na put vašoj sreći, bez obzira radi li se o porodici ili prijateljima – rekao je

Geri Hardvik, 23-godišnji Amerikanac našao se u fokusu tabloida kad je pe šest godina, s tek navršenih 17, oženio 71-godišnjakinju. Sada, šest godina kasnije, na svom TikToku ponosno poručuje hejterima da su on i 75-godišnja Almeda još uvek u srećnom braku; s čim se mnogi supružnici istih godina ne mogu pohvaliti. – Jako je teško biti u vezi koju ti porodica ne podržava, kad ne vole onog koga ti voliš i nisu srećni zbog tebe – podellio je Geri TikTok pratioicima i poručio da se ponekad, nažalost, čovek treba udaljiti od onih koji ga ne razumeju, čak i kad su to ljudi koji su ti najbliži.

Na kraju dana ti, kaže on, porordica nije krv, već oni koji te bezuslovno vole i podržavaju.

– Nemojte dopustiti da neko stane na put vašoj sreći, bez obzira radi li se o porodici ili prijateljima – rekao je.

Almeda i Geri venčali su se 2015., samo dve nedelje nakon što su se upoznali na sahrani njenog sina Roberta. Geri je tada imao 17 godina i baš je bio prekinuo vezu s jednom 77-godišnjakinjom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gary & Almeda (@garyandalmeda)

– Pre šest godina sam doneo najbolju odluku u svom životu, kad sam ljubavi svog života i svojoj jedinoj pravoj srodnoj duši rekao “Da” – podelio je u objavi s kojom je supruzi čestitao šestu godišnjicu braka.

– Svakodnevno me činiš najsećnijim čovekom i tako sam srećan što si kraj mene na ovom životnom putovanju – dodao je.

– Ona je žena mojih snova, a seks nam ne može biti bolji – rekao je za The Sun Hardvik koji se nakon venčanja sa svojom suprugom uselio kod jednog od Almedinih unuka.

– Nisam tražila nekog mlađeg, ali se pojavio Geri i odmah sam znala da je on pravi – podelila je Almeda koja je s prvim mužem u braku provela čak 43 godine. Kad je on umro, ostala je, kaže, sama, a nije ni sanjala da će svoju srodnu dušu tek upoznati i to u 17-godišnjaku. (espreso.co.rs)